Jegălia/ primar Vasile Aurel: Investim în educație, dansuri, fanfară și activități sportive. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Investiția în educația școlară și în creșterea sănătoasă a tinerei generații la Jegălia nu a fost întâmplătoare. Satisfacția a venit imediat pentru primarul Aurel Vasile chiar dacă localitatea nu a primit vreun ban pentru a sponsoriza pe tineri. Lângă sfânta icoană sunt medalii, diplome și trofee. 2 echipe de fotbal sunt mândria noastră. Copiii de la echipa de lupte libere Tricolorul Jegălia au obținut locul I după ce au plecat de la noi  la Călărași. Așteptăm finanțare de la Consiliul Județean. Alți 60 copii sunt la echipa de dansuri. Fanfara de la Jegălia și Ciocănești sunt mândria județului. 
Eforturile financiare sunt mari și așteptăm ca CJ să ducă finanțare nu numai la fotbal ci și la lupte sau alte activități sportive. Trebuie să venim în sprijinul copiilor pentru a ne reprezenta cu cinste.  800 milioane au costat costumele pentru echipa de dansuri. 
Colaborarea cu școala Jegălia este deosebită. Promovăm tradițiile, evocăm istoria cu seri realizate cu dl general Amza. Acolo formăm caracterele viitorilor cetățeni, îi modelăm. Vrem să promovîm valorile locale la manifestările cultural artistice. De Ziua comunei am prezentat cu cinste pe tinerii noștri evoluând – a arătat primarul Vasile Aurel.