Curcani: Primarul Gazu face recepția a 60% din lucrările de canalizare. Continuă cu…11 km de asfalt. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primar Aurică Gazu: Până la sfârșitul lunii august vom realiza asfaltarea a 11 km străzi. Avem pregătită suprafața, toate străzile, respectiv cca. 11 km. fiind pietruite. Privind canalizarea…  din cei 19 km planificați prin proiectul depus .

Adică cca. 60% din lucrarea care va racorda fiecare locuință individuală la canalizare au fost efectuați. Lucrările continuă cu 2 echipe pe 2 străzi, ne explică coordonatorul lucrării, prin excavări la 4,5 m adâncime. Sunt lucrări ce necesită complexitate și măsuri obligatorii de protecția muncii prin sprijiniri.

Cel mai important lucru explică primarul Gazu Aurică este finalizarea proiectării pentru lucrarea de introducere a gazelor naturale în localitate. A fost o lucrare de anvergură realizarea acestei documentații tehnice, de măsurători și planuri, de avize și autorizări. Ne continuăm cu ambiție proiectul iar la sfârșitul lunii iulie vom lucra prin societatea avizată de ANRE la obținerea tuturor avizelor necesare începerii lucrărilor. Suntem în grafic cu absolut toate lucrările, și îmi onorez toate angajamentele făcute cetățenilor….a încheiat primarul Aurică Gazu.