ZMC Trading finalizează curând parcarea Penny 3 – Călărași / str. Portului. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Cionoiu este de neoprit în dezvoltarea județului. Lucrări importante ca și complexitate, folosirea de tehnologii dar și ca anvergură  definesc profilul de constructor al companiei ZMC Trading – Călărași. Lucrările la Penny3 Călărași au început iarna lui 2022 prin aprilie și urmau să se finalizeze prin aprilie 2024. Numai 5 luni au durat însă pentru a finaliza  această lucrare de către Green Design Automation. Supermarket-ul se aude că va fi deschis pe 5 septembrie cumpărătorilor…

La fața locului am găsit echipe de muncitori neobosiți, dirijați eficient de șeful de lucrări ing. Necula. Fluxul de lucrări a indicat un progres important de la o zi la alta, ne spun proprietarii din zona, care cândva era scufundată în necunoscut, și care acum va aduce dezvoltare și locuri de muncă pentru călărășeni. În prezent s-a finaizat parcarea de cca 100 locuri. Urmează a se integra zonele verzi și trotuarele acestei construcții moderne și a se face probe cu iluminatul.

Printre lucrările importante ale firmei putem exemplifica școala generală pentru peste 700 elevi din Dragoș Vodă, Lucrările la Centrul Civic, portul turistic de agrement, asfaltarea multor localități. Aflăm că toate lucrările sunt importante și se dorește ca toate să fie terminate înainte de termen. Însă fiecare tip de construcție aure un specific aparte, folosirea unor tehnologii dar și perioada de iarnă în care au început lucrările  ori s-a propus finalizarea lor. Observăm un progres important și la Centrul Civic – unde se vede insistența de a se face lucrări de calitate, durabile…Privind Penny 3 trebuie să rfemarcăm bucuria înființării multor locuti de muncă și oferirea unui comer civilizat, cu o varietate de produse și în cartierul Ceremag.