Ziua Dunării – o altă manifestare reușită a Primăriei Călărași… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

800 porție de ciorbă de pește au fost oferite de Cantina Săracilor din Călărași, participanților la Ziua Dunării. O zi organizată cu dăruire de primarul Marius Dulce @ Primăria Călărași în parteneriat cu alte Instituții locale.
 VIDEO
Foamea și dorința de a mânca o ciorbă bună gratuit au produs discuții la rândul organizat la pavilionul Cantinei Săracilor – de Ziua Dunării. Dl. Ranete a criticat pe Primăria Călărași dar Victor Găină și restul de participanți au arătat că nu are dreptate. Avem nevoie de educație și bun simț – o constatare generală a celor care cred că aceste valori există și în Călărași.
 VIDEO
Ansamblul de dansuri de la Palatul Copiilor din Călărași a încântat pe călărășeni și în această zi. Ropotele de aplauze ale călărășenilor ce au suportat temteratura mare au încurajat pe tinerii ce au evoluat în parcul central al mun. Călărași. La manifestare au participat primarul Marius Dulce și viceprimarii Dragu & Coman. Trebuie menționată foarte buna organizare prin prezența efectivelor de poliție, jandarmi, pompieri, asigurarea de puncte ale Crucii Roșii, servirea de apă și înghețată gratuit.