Zilele comunei Roseți au fost organizate cu respect față de cetățeni din partea primarului Nicolae Rîjnoveanu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Și în acest an, Primăria com. Roseți a organizat cu profesionalism Zilele comunei. Desfășurate în perioada 17, 18 august acestea au oferit publicului spectator evoluția unor artiști consacrați ai muzicii populare românești, ale unor ansambluri de dansuri populare din localitate sau împrejurimi. Primarul Nicolae Rîjnoveanu a înmînat diplome și certificate aniversare celor mai gospodari cetățeni din localitate, acelora care an de an contribuie la realizarea unor zone verzi frumoase în comună. 

Programele artistice prezentate de elevii Școlii gimnaziale Iancu Rosetti, festivitățile sportive desfășurate pe stadionul din localitate, programul artistic prezentat de ansamblul folcloric Roseți, dar mai ales prestația unor artiști consacrați ai folclorului romînesc au uluit publicul spectator și au adus ropote de aplauze. Ziua de 18 august a fost destinată activităților distractive pentru copii și continuării programelor artistice care vor fi încheiate cu un foc de artificii.

Parcul din fața Căminului Cultural din localitate a fost plin de cetățenii dornici de a-și vedea evoluția artistică a rudelor sau a vedea spectacolul atent pregătit de primarul PSD Nicolae Rîjnoveanu. De menționat dragostea cetățenilor pentru primarul care le-a adus cea mai curată și asfaltată comună din județ, o comună prosperă unde tinerii găsesc prin sprijinul Primăriei un loc de muncă și obțin teren pentru a-și construi o casă. Astfel de locuitori și-au întîmpinat primarul cu aplauze, promițând că îl vor susține pentru terminarea proiectelor – deși în comună nu a mai rămas mare lucru de realizat.

 

Distracția a durat pînă seara tîrziu la terasele, grătarele cu mici și bere, ale tarabelor comercianților din localitate. Manifestarea a fost destinată și socializării dintre cetățeni, o oportunitate de a se întîlni, vorbi și distra. O manifestare de nota 10, pentru care Primăria Roseți merită și în acest an felicitări!