Virgil Dumbravă: Cine ești tu Eduard Grama de îți arogi atâta putere și încalci legea? VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul județean PRO România, Virgil Dumbravă a apreciat drept nelegale și sfidătoare practicile conducerii Ecoaqua de a nu răspunde cererii îndreptățite formulate de redacția noastră pentru date de interes public cum sunt și furnizarea serviciilor de apă și canalizare, lucrările efectuate de societatea Ecoaqua, numărul de angajați și sumele plătite acestora, etc LINK . Consilierul a indicat că nici acesta, deși este consilier ales nu a primit răspuns de la Eduard Grama, care l-a refuzat în ședința de Consiliu județean să-i răspundă. Cel mai grav a fost că conducerea CJ nu a luat măsuri împotriva acestui comportament nelegal, pe care îl consideră abuz. 

Spre deosebire de Eduard Grama, consilierul Dumbravă l-a apreciat pe fostul director Cezar Neagu pentru că era responsabil. Dădea răspuns și explicații consilierilor, presei. Cu atât mai mult cu cât C.J. este acționar majoritar al acestei societăți. Mai mult s-a arătat că societatea își permite să plătească sume mari de bani pentru distracții publice, indicând suspiciunea ca banii fiind prin facturările nelegale de tip paușal pe care le practică Ecoaqua. Premierea elevilor trebuie făcută de conducerea Inspectoratului Școlar și nu de către Ecoaqua. După părerea mea îm loc să își facă treaba, Grama își face campanie electorală.

Dumbravă a apreciat ca fiind de folos vizita echipei Iliuță în Italia pentru cumpărarea de echipament performant destinat serviciilor Ecoaqua. În comparație el a criticat achiziția autobuzului amfibie care a fost cumpărat la un preț foarte mare, nejustificat. A arătat dubii privind navigabilitatea pe brațul Borcea și faptul că nu știe cum este autorizat astfel de mijloc de transport pentru valurile și curenții de pe Dunăre.  A întrebat unde este catamaranul cumpărat de Primăria Călărași pentru curse Călărași – Silistra. 

Consilierul Dumbravă a răspuns cetățenilor la întrebarea lor când a fost invitat pe teren cu echipe de consilieri acolo unde lucrurile trebuie îndreptate. Și el dorește să meargă pe teren la Portul Turistic sau alte obiective unde să poată verifica stadiul lucrărilor…