Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu Primarul general al Capitalei Gabriela Firea și cu reprezentanți ai RADET. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele PSD Viorica Dăncilă a participat luni, 21 octombrie 2019, la o întâlnire cu Primarul general, al Capitalei Gabriela Firea, şi cu reprezentanţi ai RADET, la Teatrul Metropolis. Viorica Dăncilă a declarat că nu i se par justificate atacurile la adresa regiei de termoficare şi a edilului Capitalei.

“Aţi ridicat două probleme, una referitoare la problema pe care o aveţi cu ELCEN. Este adevărat, este o problemă care apare în fiecare an. Nu mi se par justificate aceste atacuri de fiecare dată la RADET şi, în special, la primarul general al Capitalei. Referitor la cea de-a doua problemă ridicată, cea cu plafonarea de 68 de lei la gaze, decizie pe care am luat-o în cadrul ordonanţei 114, este adevărat că aici trebuie să venim cu o modificare, o modificare pe care am solicitat-o deja Ministerului Energiei, şi anume definirea consumatorului vulnerabil, astfel încât această plafonare la preţul energiei să se regăsească în factura fiecărui consumator vulnerabil. Acest lucru ajută şi RADET, pentru că ELCEN nu mai poate ridica preţul, astfel încât să fie afectat RADET-ul”, a spus președintele PSD.