Viorel Ghiveci, noul administrator special al Asociației Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași se prezintă. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Viorel Ghiveci, noul administrator special al Asociației Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași s-a prezentat astăzi în fața consilierilor județeni. Acesta și-a motivat răspunderea pe care o va purta vizavi de reorganizarea clubului de fotbal. Și-a definit obiectivul general de promovare și dezvoltare a fotbalului printr-un proces de pregătire și  competiție la un nivel  ridicat. Acesta depinde de implementarea măsurilor definite prin planul de reorganizare, reprezentarea corectă a intereselor, organizarea și desfășurare a competițiilor cu respectarea prevederilor legale. Menținerea îm liga a III- a și promovarea echipelor de juniori, motivarea tinerilor, premierea acestora, asigurarea condițiilor de pregătireși de colaborare cu instituții, identificarea tinerilor performeri. Pe linie de administrativă s-au prezentat alte obiective. Președintele Iliuță a atras atenția asupra responsabilității ce trebuie asumată și către promovarea echipei, Viorel Ghiveci asigurând că aceasta se poate realiza și cu tineri juniori călărășeni pregătiți de club. 

Ghiveci a cerut reabilitarea bazei sportive printr-un proiect comun cu  partenerul Drumuri și poduri prin propuneri realizabile și suportabile. Nu numai acestea sunt importante ci mai ales performanța și ordinea care saunt repere în funcționarea clublui către divizia B. 

Proiectul de hotărâre privind desemnarea Administratorului special al Asociației Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași în cadrul procedurii speciale de insolvenţă, nr.5209 din 20.03.2023, însoțit de Referatul de aprobare al Președintelui CJC, nr.5210 din 20.03.2023, Raportul Direcției Economice , nr.5211 din 20.03.2023, ce urmează a fi avizat de Comisia Buget-Finanțe, Comisia Juridică și Comisia Învățământ, Sănătate, Cultură, Sport a fost aprobat în unanimitate.