Vîlcelele: primarul Nelu Tatu verifică stadiul lucrărilor la Căminul Cultural și terenul de sport. VIDEO

Vizita noastră în com. Vîlcelele l-a surprins pe primarul Nelu Tatu controlând calitatea lucrărilor executate la Căminul Cultural din localitate. Începute anul trecut, toamna târziu prin înlocuirea acoperișului degradat și a structurii de lemn, acestea continuă acum la interioare. Sala principală și anexele au fost tencuite și acum se lucrează la instalația electrică. Nelu Tatu: Vom termina lucrările la termen în această vară.

Constructorul S.C. Expert Team Trade a lucrat susținut și a efectuat un volum foarte mare de lucrări atât la exterior cît și la interior, în prezent lucrându-se la anexele Căminului Cultural, respectiv la grupurile sociale și holul de acces. Lucrările au început târziu în toamnă pe 2 octombrie și se vor termina pe 2 august 2020, conform graficului ce lucrări, pe care îl controlez pe teren, aproape zilnic – ne spune primarul Nelu Tatu.

 

Proiectul de investiții – reabilitare, modernizare și dotare așezământ cultural se realizează prin CNI, ne explică acesta. Suntem obligați să lăsăm ceva în urma noastră și să nu lăsăm degradării ceea ce alții au construit. De aceea vom realiza un edificiu cultural modern unde vom efectua spectacole școlare, un loc destinat tinerilor și pensionarilor deopotrivă, o locație destinată manifestărilor cultural- artistice, prezentării de spectacole, filme.

 

 

Situarea vizavi de școala din localitate este benefică pentru copiii care vor putea în noul spațiu să desfășoare activități ale unor grupe de dansuri populare – păstrând astfel vie tradiția moștenită de la părinții și bunicii noștri. Mă bucur de sprijinul și înțelegerea consilierilor locali, a fermierilor și cetățenilor, care au înțeles utilitatea acestei investiții, atât de necesară dezvoltării localităților noastre. În prezent se efectuează lucrări interioare, de instalații, iar constructorul promite că poate finaliza chiar înainte de termen lucrarea – a declarat primarul Nelu Tatu. Proiectele noastre de dezvoltare a localității vor continua cu sprijinul Consiliului Județean Călărași și a domnului președinte Vasile Iliuță.

Am început și construirea unui teren modern de sport în curtea școlii. Am extins terenul existent și acum lucrăm la îngrădirea acestuia. Terenul va avea instalație de iluminat nocturnă, porți noi și va fi asfaltat. Vom termina lucrarea în maximum 90 zile. Aici la noi, la Vîlcelele se muncește. Pentru că trebuie să răsplătim încrederea ce ne-au acordat-o prin muncă – a încheiat edilul loc. Vîlcelele, Nelu Tatu.