Vîlcelele: Nelu Tatu finalizează asfaltarea a 5 km. Urmează alți 19 și reabilitarea Căminului Cultural…

You must need to login..!

Embed Code

Alți 4,9 km de străzi au fost asfaltate în Vîlcelele. Sunt proiecte ale primarului Nelu Tatu care a găsit finanțare prin fonduri guvernamentale, proiecte care nu se opresc aici. Se continuă cu lucrările la șanțurile de scurgere și podețele de trecere către curțile oamenilor – explică Nelu Tatu. Am aplicat marcajele și sunt mulțumit de firma care a executat acest proiect. Am reușit performanța ca în 2 luni să asfaltăm de bună calitate cca 5 km de străzi , să realizăm parcări acolo unde era necesar, explică acesta, dând exemplul bisericii din localitate.Nu ne-am oprit și am asfaltat și Cimitirul din localitate…

Biserica și Căminul cultural fac parte importantă din viața comunității. S-a dat ordin de începere a lucrărilor de începere a reabilitării Căminului Cultural ce vor fi finalizate la 1 dec. Este vorba de schimbat acoperișul, realizat o scenă, sală de conferințe unde voi face ședințele publice împreună cu consilierii, un proiect de 400 000 euro…care va conține și dotarea cu laptopuri, sistem de amplificare audio. Ne preocupă să realizăm o locație unde să putem desfășura activitățile culturale ale comunei permanent, și când condițiile meteo nu permit, a explicat primarul, arătțnd la serbări ale elevilor, activități folclorice, un centru pentru pensionari, prezentare filme, etc. Zilele comunei le vom realiza la inaugurarea Căminului Cultural. Acum nu avem decât o scenă în aer liber…În curtea școlii avem amenajarea terenului de sport și vom primi avansul pentru a începe lucrările. Ne onorăm promisiunile. Vom continua asfaltarea 15 km în Vîlcelele și 4 km în Floroaica pentru care am obținut finanțarea. Continuăm cu reabilitarea Dispensarului de la Vîlcelele unde am  obținut o centrală termică modernă. La Biserica de la Floroaica vom realiza încălzirea acesteia. Sunt nu vorbe ci fapte ne spun oamenii din comună cu care discutăm și care ne arată că au încredere în Nelu Tatu, așa cum au avut în primarii Oloianu sau Vasile Iliuță. Comuna, satul nu se compară cum a fost cu noroaie, scufundat în întuneric. Am avut și avem oameni gospodari la conducerea primăriei, muncesc pentru localitatea noastră spun oamenii arătînd lucrările efectuate. Tatu este un om comunicati, asociabil aproape de noi. Dezvoltăm localitatea spune Gabi Oloianu.

Lucrăm la proiecte de asfaltare, la dezvoltarea rețelei de canalizare. Suntem alături de Nelu Tatu, iar noi suntem aici o familie. Dacă cetățenilor le este bine și nouă întreprinzătorilor  sau conducerii Primăriei ne este bine. Agricultura modernă utilajele noi ne sunt de folos iar munca noastră o facem cu dăruire pentru oameni….