VIDEO. Fii jandarm…Tu decizi dacă visul tău se va îndeplini! Oferta adresată tinerilor absolvenți

You must need to login..!

Embed Code

În prezent Jandarmeria Călărași desfășoară activități de recrutare pentru admiterea la instituțiile militare postliceale de învâțământ ale Jandarmeriei Române, sesiunea ianuarie 2020, respectiv Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, unde sunt disponibile 170 de locuri și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani, unde sunt disponibile 190 de locuri.
Cei interesați, care îndeplinesc condițiile de recrutare, conform anunțului publicat pe site-ul unității noastre www.jandarmeriacalarasi.ro, se pot depune cererile de înscriere la sediul instituției noastre până la data de 15 noiembrie, anul curent.
Concursul consta în parcurgerea a două etape eliminatorii, medicală și psihologică, care se desfășoară la nivelul județului de domiciliu al candidaților iar la nivelul școlilor militare a altor două probe eliminatorii, respectiv contravizita medicală și traseul aplicativ. Odată parcurse aceste probe, candidații promovați susțin la sediul Școlii Militare pentru care și-au exprimat opțiunea, proba teoretica a cunoștințelor la gramatica limbii române și a unei limbi străine, la alegere între engleza și franceza.
Aceasta ultima probă din concurs va face departajarea între candidați.
Pentru cele două școli militare menționate, anul acesta, pana în prezent, 75 de tineri din județul nostru și-au manifestat dorința de a urma o carieră militară la arma noastră și au depus cererile de înscriere pentru concursul de admitere.