Victor Ponta descrie tot mai sigură o alianță cu PSD și reîntoarcerea acasă. Iată în ce condiții/ Ce le-a spus călărășenilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Victor Viorel Ponta s-a adresat călărășenilor și invitaților la Conferința PRO România de la Călărași din 7 aprilie 2023 – un loc unde a declarat că a enit cu plăcere…A arătat că aici se repornesc motoarele A apreciat traseismul politic al PSD dar mai puțin către președintele Iohannis pe care l-a ironizadeși a fost ales. Și descris bucuria întâlnirii cu PSD, un partid unde se regăsește și acum. Reîntoarcere la PSD presupune că va fi la un loc și în conjunctura în care nu va mai fi așa de aglomerat cu atâtea partide cu atât de multe doctrine contrare pe care le-a descris drept…Hora Unirii. 

Ponta de descris timpurile după 4 ani marcate de suferință și sărăcie  de lipsă de optimism și lipsă de bucurie de viață. Vrea să îndrepte aceste lucruri împreună cu PSD în condițiile în care conducerea actuală a țării este preocupată de Ucraina și turism. Premierului nu-i pasă de militari cărora le taie pensiile. Inflația i-a marcat pe toți iar lipsa de soluții de vede. Ponta a descris protestul fermierilor și motivele pentru care românii sunt nemulțumiți și au multe motive de protest. Acuzarea lui Putin este pentru tot răul ce se întâmplă în România și avem nevoie de oameni pricepuți pentru a conduce țara. A descris că primarul Dulce și președintele Iliuță sunt oameni regătiți și a rămas la amintirea lipsei de finanțare pentru viața românilor de care îi pasă. 

Mă îngrijorează viitorul copiilor mei, aflu de copilul cu cuțitul la gât în școală, consumul de droguri, violența pe stradă și în rețelele sociale. Soarta spitalelor este grea, chiar dacă la Călărași se fac investiții. Șoselele se mai construiesc, dar greu…Mi se pare că nu știm în ce direcție mergem. Peste puțin se schimbă guvernul. Nu știm ce am câștigat cu acest guvern. Ne atacăm între noi și îi atacăm pe oamenii care vor să facă ceva bun. Mesajul meu este că nu am murit. Mă țin bine. Maiprind o campanie și mai am puterea să sprijin oameni buni pe plan local…a arătat Ponta la Călărași.