Viceprimarul Coman nu a putut fi demis din funcție. Grupul PSD nu a participat la vot. Pentru demitere mai erau nevoie de + 4 voturi. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

  1. Proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcţie a viceprimarului Municipiului Călăraşi, domnul Liviu Coman a fost unul dintre cele mai dezbătute proiecte din cadrul ședinței de Consiliu local. Avizul Comisiei juridice pe care o conduce vceprimarul a fost negativ. Acesta a dorit să cteascăun răspuns pentru ca cetățenii să fie corect informați. A arătat că toate acțiunile sale au fost legale, îndreptățite. Nu este dovedită temeinicia solicitării făcute iar acțiunile sale ar fi trebuit aplaudate pentru că prin tăierile de arbori s-au eliminat pericolele împotriva siguranței cetățenilor și a bunurilor acestora. Toate tăierile au fost avizate de Ocolul Silvic. Tăierile de 102 arbori au fost cercetate de Garda Națională de Mediu și au fost apreciate. Au fost plantați 550 arbuști.

Consilierul PSD  Stoian a recunoscut dreptul de a-l demite pe viceprimar dar nu sunt motive. Solicitarea de demitere s-a bazat pe minciună dovedită cu acte. Coman ar trebui felicitat pentru curaj și munca depusă – a arătat Stoian, indicând că faptele bune sunt însă pedepsite…Coman a devenit un vânat, hăituit mereu pentru a fi schimbat. Grupul PSD A APRECIAT DREPT ILEGAL ȘI IMORAL ACȚIUNEA. Discuțiile au fost aprinse. Doamna director Adriana Brânză s-a arătat indignată că nu a fost lăsată să vorbească, să descrie faptele sale îndreptățite. totul fiind o debandadă în care au fst implicați cetățenii.