Vicepreședintele CJ Beștea Mihăiță prezintă responsabilitatea pe care o are privind coordonarea activităților cultural – artistice. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În spatele activităților cultural artistice derulate în județul Călărași se află o echipă de oameni profesioniști care trebuie să coordoneze eficient fiecare manifestare culturală. Fac asta cu dăruire și din respect față de oameni. Echipa președintelui Iliuță are oameni de valoare cum ar fi vicepreședintele Beștea Mihăiță, managerul CJCC Georgiana Teodorescu, șefi de servicii și responsabilii de evenimente. Tot ceea ce fac concură la asigurarea bunelor măsuri. Totul se face pentru ca publicul să se bucure și să nu simtă vreun disconfort. Vizavi de aceasta trebuie subliniat și competiția la care echipele, ansamblurile de călărășeni trebuie să fie promovate.
Astăzi 17 mai 2023, am descoperit în vicepreședintele Beștea Mihăiță un om preocupat de a face lucruri bune. Ne-a descris satisfacția pe care aceste lucruri o aduc oamenilor și a enumerat activitățile culturale din anii anteriori dar și din acest an pe care le coordonează. Descoperim diversitate, număr mare de spectatori dar mai ales de ansambluri, interpreți care concură pentru ca actul cultural de aici de la Călărași să se situeze printre primele pe țară. Da, Georgiana Teodorescu a reușit acest lucru. Nu o spune dânsa ci oamenii care văd că la Călărași există interes.O spun miile de spectatori și ropotele de aplauze pe care aceștia le adresează nu numai celor ce evoluează pe scenă ci și organizatorilor.