Vasile Iliuță: Singura soluție pentru a dezvolta municipiul este să îl schimbăm pe Drăgulin. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 10 iunie 2020 Vasile Iliuță a susținut la sedil CJ Călărași o conferință de presă. S-a arătat că S.C. Drumuri și Poduri își va schimba amplasamentul în spatele S.C. Astalrom/fost Consid. Dezvoltarea municipiului este defectuoasă, iar proiectele CJ sunt împiedicate de Primăria Călărași care emite documentații contradictorii. Există pentru acest amplasament 3 cărți funciare. Administrația municipiuui Călărași nu dorește investiții în mun. Călărași. Există ostilitate, o gelozie de neînțeles din partea acestora…Singura soluție ca să dezvoltăm municipiul este să schimbăm primarul – a arătat Vasile Iliuță. Vom muta Drumuri și Poduri la Mânăstirea dacă Drăgulin se opune proiectelor noastre.

La Ecoaqua familia Drăgulin și-a angajat  soția, nepoatele. Trebuie să reprezentăm interesele cetățenilor. Nu putem plăti salariile unor familii din prețul apei. Angajările nelegale au fost dovedite de presă și documentate în prezent de Parchet. S-a lucrat pe sarcini de partid. Ecoaqua a reprezentat interese de grup ale unor indivizi ce ocupă funcții vremelnice. Astfel Drăgulin a amânat cu 1 an eliberarea autorizației pentru o fabrică de zahăr și cu 2 ani pentru Dedeman…

Privind situația proceselor în care este implicat Vasile Iliuță a arătat că există 2 dosare cu 2 acțiuni. Conform Codului Administrativ nu poate fi emisă o soluție de retragere a sa din funcția actuală decât după judecarea pe fond. Există contestații ale ordonanței președențiale cât și pe fond. Administrația condusă de Daniel Drăgulin nu aduce beneficii cetățeanului care l-a votat acum 4 ani. Deserviciile se regăsesc în refuzul primarului de a se începe proiecte ca Faleza/ promenada, prin neluarea de măsuri privind demolările din zonă. La fel există un proces pe rol privind drumul de intrare în municipiu dinspre Piscicola. Proiectul de port turistic și de reabilitare al clădirii Prefecturii sunt în grafic. La fel și celelalte lucrări efectuate de CJ în județ.