Vasile Iliuță, Iulian Iacomi și Sorin Vrăjitoru concură pentru demararea demersurilor necesare realizării unui pasaj și la Lehliu – Gară. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Ședința organizației PSD la Lehliu – Gară a început cu întârziere de peste 30 minute. Echipa lui Vasile Iliuță a trebuit să aștepte la bariera CFR de la Lehliu- Gară cca. 30 minute, trecerea mai multor garnituri de tren. Aceasta a readus aminte președintelui Iliuță de obligațiile pe care le au față de cetățenii care i-au votat dar și față de cei care nu i-au votat. Rând pe rând social democrații au descris necesitatea realizării unui pasaj peste calea ferată la Lehliu Gară. Este și una dintre cele mai mari realizări pe care și-o dorește Iulian Iacomi, un cadou făcut nu numai acestuia pentru gândurile bune făcute la revenirea în PSD dar mai ales un cadou pentru românii obligați să suporte mult timp și disconfort la bariere CFR de la Lehliu Gară.

 VIDEO

Printre cei vehemenți, buni oratori și convingători a fost subprefectul Virgil Diaconu. Acesta i-a mulțumit lui Sorin Vrăjitoru aflat lângă el pentru munca depusă la ministerul transporturilor și în special pentru realizarea pasajului de la Drajna. Diaconu l-a felicitat pe Iulian Iacomi care s-a întors acasă lângă o echipă serioasă, ambițioasă de a face lucruri bune. El indicat puterea exemplului de urmat pentru a face lucruri bune – fiind aplaudat de întreaga audiență.

 VIDEO

Imediat după ședință Sorin Vrăjitoru a descris necesitatea construirii unui pasaj și la Lehliu Gară indicând că se obligă să concure cu PSD la acest proiect, cerut astăzi de social democrați la adunarea din Lehliu. Cu alte cuvinte întâlnirile social democraților din județ se concretizează nu numai cu propuneri pentru funcții în partid la alegerile ce vor urma, ci în special discuții concrete privind problemele comunităților. Un rol important în aceste discuții îl au nu numai prezența parlamentarilor de care depinde inițiativa legislativă derulării unor proiecte, alocării de buget ci și a subprefecților PSD care l-au însoțit pe Vasile Iliuță în toate localitățile din județ.