Vasile Iliuță denunță campania de hărțuire a conducerii PNL la adresa sa. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vasile Iliuță:  Dupa ce voi fi reales, voi lăsa instituțiile să funcționeze normal, în folosul cetățeanului nu împotriva acestuia. Să se înțeleagă ca instituțiile statului trebuie să lucreze pentru cetățean, nu împotriva acestuia.

Nu am avut contact și nici nu cunosc persoana pe care ei au invocat-o în ancheta epidemiologică despre care au vorbit telefonic. M-am conformat solicitării telefonice de la DSP și am stat în izolare de luni până marți. M-am adresat instanței de judecata prin Whatsapp. Am adresat o plângere doamnei Judecător Stanciu. Avocatul m-a sfatuit mă conformez și de a sta în izolare, altfel riscam o acțiune în instanță care mi s-ar fi putut intenta.

Vasile Iliuță: DSP-ul este folosit electoral, iar starea de alertă este un pretext prin care urmam să fiu pus în izolare și împiedicat să îmi desfășor campania electorala în mod egal pentru a mă adresa cetățenilor. După ce am citit comunicatul DSP, l-am întrebat telefonic pe directorul Rădulescu dacă acesta este valabil și pot ieși din izolare. Mi s-a răspuns că da. Probele mele din instanță sunt certe. Pot dovedi faptul că între mine și acel suspect/infectat de COVID-19 de la Plătărești nu a fost nicio întalnire. Pe cale de consecință instanța nu avea decât să respingă decizia DSP și să îmi dea dreptul să îmi continui campania electorala.

Pentru că astăzi, simpatia cetățenilor vizavi de persoana mea a crescut, toate fiind motivate de faptul că vreau să aduc o schimbare, am devenit o țintă pentru contracandidații din PNL. Liberalii sunt într-o mare panică și vor să folosească instituțiile statului pentru a ne descuraja. Un caz similar de hărțuire este la Vlad Țepeș, unde Poliția audiază pe cetățeni pentru a da declarații false împotriva candidaților PSD.

Vizita lui Orban la Călărași și Oltenița a venit în contextul în care PNL și-a demonstrat neputința de a mai câștiga aceste alegeri, pentru a crește credibilitatea câtorva organizații PNL din județ.

Investițiile de la Spitalul Județean Călărași, mi le asum, nu aparțin altora. Eu am predat amplasamentul pentru lucrările viitoare. Lucrările la clădirea prefecturii trebuiesc avizate și aceasta trebuie realizată prin semnătura unui președinte ales de către consilierii județeni actuali. PNL nu a făcut altceva decât să atace hotărârea de Consiliu Județean și sî împiedice acordarea salariilor către DGASPC.

Liberalii au ajuns în situația ca astăzi să nu poată acorda salariile. Este o situație regretabilă deși noi, PSD am depus toate eforturile pentru intrarea în normalitate și plata salariilor – a spus Vasile Iliuță.