Vasile Iliuță/ CJ & Virgiliu Diaconu/ CJCC au adus din nou voia bună în mun. Călărași la prima ediție a Festivalului rromilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În cadrul unui Parteneriat încheiat cu Biroul Minorităților din cadrul Primăriei Municipiului Călărași și Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, duminică, 11 august 2019, începând cu ora 17:30, pe scena amplasată pe platoul din fața sălii ”Barbu Știrbei” s-a desfășurat un spectacol de muzică și culoare dedicat în special etniei rromilor.

În deschiderea evenimentului a evoluat îndrăgita interpretă Viorica și Taraful de la Clejani, aceștia au încântat publicul prezent timp de o oră cu ritmuri consacrate, dar și alte surprize muzicale. Pe scenă a evoluat o trupă de dans țigănesc, iar apoi binecunoscutul Jean de la Craiova, care împreună cu orchestra a făcut  să vibreze toată suflarea prezentă pe platoul din fața Sălii ”Barbu Știrbei” a Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași.       Prezentator al manifestării a fost Adriana Ștefan, realizator emisiuni Tv.

Jean de la Craiova a interpretat o serie de cântece tradiționale specifice mai multor zone ale țării, care au fost aplaudate îndelung de publicul asistent. Jandarmeria care a asigurat buna desfășurare a festivalului a estimat cca. 3000 persoane. Un merit deosebit l-a avut noul manager la CJCC Călărași, Virgiliu Diaconu, care a promis călărășenilor că spectacolele vor fi continuate prin diversitate, cu multă dăruire și profesionalism din partea echipei sale.