Vasile Iliuță & Bogdan Mihai fac cea mai importantă investiție pentru viitorul județului și premiază performanța școlară. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 25 octombrie 2023, Consiliul Județean a premiat performanța școlară făcând cea mai importantă investiție pe termen lung pentru viitorul județului nostru. Au fost premiați elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile organizate de Ministerul Educației Naționale. Proiectul prin care s-au alocat banii este în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și se numește ”Investim în viitor”.
 VIDEO
Președintele Iliuță a salutat prezența inspectorilor  și a directorilor de școli, a cadrelor didactice care și-au prezentat rezultatul muncii lor, pe olimpici. A menționat interesul său de a premia performanța școlară și de a investi în educația tinerei generații, pentru a se investi într-un viitor mai bun.
 VIDEO
Bogdan Mihai și-a descris satisfacția de a fi responsabil de două dintre cele mai importante domenii, sănătatea și educația călărășenilor. Premierea excelenței a fost regândită pentru sume care să poată fi din ce în ce mai mari, ajungând la până 1000 euro pentru cei ce obțin locul I la olimpiadele naționale. Nu este singura ușă deschisă tinerilor, iar sprijinul său va veni prin resurse de documentare, de cercetare sub forma de cursuri, cărți sau deplasări. Dorința sa, a echipei Vasile Iliuță este de a implica pe tineri în proiecte viabile. Proiecte pe care unii tineri le-au descris timid în fața audienței într-un dialog cu Bogdan Mihai și inspectorul școlar general Roxana Pațurcă.
 VIDEO
 VIDEO
În continuarea evenimentului a avut loc premierea celor 88 de elevi și echipaje școlare participante la etapele județene și naționale ale concursurilor, olimpiadelor școlare și extrașcolare desfășurate în anul școlar anterior.