Vasile Iliuță aduce ANRE la Călărași după pagubele produse rețelelor electrice de către furtună…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Nenumăratele probleme semnalate de către cetățeni personal sau prin vocea multor primari privind faptul că au rămas repetat multe zile după viscol fără curent electric l-au determinat pe președintele Iliuță să cheme la Călărași pe vicepreședintele ANRE, pe reprezentantul ENEL și Distrigaz. Aceștia au avut o consultare cu primarii care le-au adresat mai multe întrebări privind nerespectarea procedurilor de urmat sau bonitatea unor firme care se oferă să le execute lucrări de electricitate sau gaze fără a fi pe vreun anuar agreat de ANRE. 
Cel mai revoltat a fost primarul Gabriel Rădulescu / Independența care a arătat că ei, primarii primesc zilnic telefonic apeluri disperate de la cetățenii rămași în frig și beznă – fapt pt care a părăsit sala. Primarii din Dragalina și Grădiștea au solicitat relații despre firmele care execută lucrări, despre seriozitatea lor pentru că nu au unde se informa de aceasta. Cel mai convingător a fost primarul Rîjnoveanu care a aflat că tocmai a pierdut o sumă mare de bani ce trebuiau să se restituie după lucrare. 
Mircea Man, vicepreședinte ANRE a venit la Călărași să ne spună câte deranjamente  au fost la Ialomița și câte echipe au fost acolo. La călărași nu știa. Ne-a spus președintele Iliuță indicând un număr teribil de mare de localități, societăți, cetățeni și rețele doborâte. S-a cerut ca pentru județ să existe un număr suficient de echipe capabile de a interveni la urgențe, deranjamente.
Cu alte cuvinte Mircea Man a indicat că la Călărași a descoperit o administrație județeană și primari preocupați de oameni, pentru rezolvarea problemelor pe care aceștia le reclamă.