Vasile Iliuță a adus la Călărași pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Iată ce au declarat presei…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Marcel Ciolacu a declarat urât gestul făcut de senatorul Roxana Pațurcă, mai ales pentru că a fost făcut de o doamnă. El a descris și alte trasee, ale altor foști parlamentari PSD.
După decizia Curții Constituționale se va lua o decizie privind continuarea moțiunii de cenzură. Este semn foarte rău pentru România că guvernul Orban a rămas la conducerea țării…Au prioritate interesele călărășenilor și nu aranjamentele politice făcute…Mă bucur când notele de plată le decontez eu, nu alții. Și în această legislatură…a afirmat Ciolacu
Am stabilit pana pe data de 7 oct. să facem amendamente privind respectarea legii pensiilor și dublării alocațiilor pentru copii, iar până pe 10 înaintarea rapoartelor către Comisiile de specialitate…Există o majoritate a PNL cu alte formațiuni. Noi avem pârghiile legale de a se acționa în folosul românilor….a încheiat Ciolacu.
 
Paul Stănescu a declarat că după alegerile locale vor fi alegeri ale conducerii PSD Călărași. Îmi doresc ca această organizație să câștige alegerile. Pe 28 septembrie Marcel Ciolacu va veni la Călărasi. Și nu va fi întâmplător, ci pentru că aici vom interveni pentru continuarea proiectelor lui Vasile Iliuță…a spus acesta
Vasile Iliuțăam reușit să revitalizăm organizații după ce am străbătut în lung și în lat tot județul.  Vom lua toate voturile călărășenilor și vom câștiga alegerile în municipiu și județ. El a arătat condițiile în care fosta conducere a părăsit conducerea PSD, respectiv cum s-a reușit pierdere alegerilor în colegiul 2. Regret pierderea primarului Iacomi…Restul nu sunt pierderi…sunt câștiguri…După ce câștigăm alegerile vom conduce și clubul de fotbal în divizia A. Vom înlătura caracatița liberală și vom aduce prosperitate și bunăstare călărășenilor. …Dacă prima vizită a președintelui Ciolacu după moțiunea de cenzură a fost la Călărași, sprijinul conducerii PSD pentru Călărași va imens. Vor câștiga în final călărășenii...a spus Iliuță, în încheierea conferinței de presă.