Unirea. Primarul Ciprian Olteanu prezintă cum a obținut cel mai mic preț al apei din județ( 1,15 lei/ metru cub), asfaltarea unui cartier și preocupările pentru gestionarea deșeurilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Costurile mari la iluminatul public l-au determinat pe primarul com. Unirea, ing. Ciprian Olteanu să caute cea mai practică procedură de achiziție a lămpilor de iluminat cu LED. Ambiția sa este aceea de a instala în această vară și acest tip de iluminat. O altă preocupare este aceea de asfaltare a cartierului Arman. Acolo s-au executat lucrări de decopertare, realizare a structurii de rezistență și compactare. Toate străzile din cartier sunt parte din proiectul Anghel Saligny. 8 km. de străzi vor finaliza asfaltarea comunei. Verificarea calității lucrărilor este parte a activităților primarului Ciprian Olteanu. S-au făcut săpături, s-au verificat straturle și grosimile. 

Eforturi mari au fost pentru a menține cel mai redus preț al apei din județ / 1,15 lei metrul cub. S-a realizat un foraj nou în spatele primăriei unde s-a reabilitat bazinul, împreună cu reparații la alte două bazine. Remedierea bazinelor continuă în condițiile în care apa este de foarte bună calitate. Gestionarea deșeurilor este parte a unui proiect de realizare a unei platforme cu containere pentru deșeuri reciclabile. Vom realiza un parteneriat cu Jegălia unde putem depune deșeul compostabil.

Asfaltarea nu a fost întâmplătoare și a venit în sprijinul unui investitor străin ce a asigurat locuri de muncă permanente sau sezoniere. Ciprian Olteanu a asigurat utilitățile de acces, apă. Infrastructura se realizează pentru trafic greu prin lucrări de calitate. Proiectarea diferită a sectorului de drum a venit și către sprijin pentru fermieri dar și pentru zona de reciclare a deșeurilor.