Unirea/ primarul Ciprian Olteanu face un anunț de interes public. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Anunț de interes general pentru locuitorii comunei Unirea
Comuna Unirea se află printre cele câteva localități care acordă gratuit locuitorilor cadastrare gratuit, aceasta presupunând că măsurătorile și documentația necesară pentru proprietari se face gratis. 

 

Primar Ciprian Olteanu:Acesta este un anunț de interes general pentru toți locuitorii comunei Unirea. Având în vedere că avem în drullare un proiect de cadastrare sistematică, ce presupune și înregistrarea viilor din extravilan dar și intravilan, acestea poziționându-se în nordul localității noastre față de DN3b, vă rog frumos ca în perioada luni – vineri săptămâna viitoare ( 12 – 16 sept) cei care încă lucrați vii, deci aveți o vie pe rod, o îngrijiți și culegeți rodul, și aveți această vie pe titlul de proprietate, deci aveți documente dă sunteți proprietar al viei respective, să vă prezentați la sediul primăriei, oricând, de luni până vineri, pentru a ne arăta exact care este via dimneavoastră.
Motivul pentru care că solicităm acest lucru este acela că vom întocmi cărți funciare pe acele vii și vrem să ne asigurăm că măcar aceia care își lucrează viile urmează a fi poziționați în cărțile funciare, acolo unde trebuie. Vrem să evităm problemele de genul: dumneavoastră aveți titlu de proprietate pe parcela X și în realitate sunteți poziționat pe parcela Y. Vrem să poziționăm pe proprietarii de vii acolo unde și le lucrează – a arătat promarul Ciprian Olteanu.
Astfel, în intervalul luni 12 septembrie 2022 până vineri 16 septembrie 2022, la sediul Primăriei, cetățenii sunt așteptați la sediul primăriei pentru a face dovada unde sunt viile pe care le lucrează. Pentru mai multe detalii vă invit duminică 11 septembrie orele 11 la Căminul Cultural din satul Unirea pentru informarea publică – a anunțat primarul Ciprian Olteanu.