Traficanții de droguri au fost prinși. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

La data de 16.02.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a comercializat diferite cantități de droguri de mare risc către consumatori din județul Harghita, fiind prins în flagrant, la data de 16.02.2023, în timp ce deținea în autoturismul său, în vederea vânzării,  cantitatea de 110 comprimate Ecstasy.
La aceeași dată a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Odorheiu Secuiesc, fiind identificate și ridicate alte 1.157 de comprimate.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Harghita.
În cursul zilei de astăzi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Harghita cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor SAS din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.