Sorin Vrăjitoru / PSD și-a onorat o promisiune. Pasajul de la Drajna se deschide la sfârșitul lunii. VIDEO.

You must need to login..!

Embed Code

Călărașeanul Sorin Vrăjitoru și-a descris astăzi emoțiile de a-și vedea finalizat pasajul de la Drajna.Constructorul român al Pasajului Drajna s-a mobilizat exemplar și în doar 15 luni a ajuns la un stadiu fizic al lucrărilor de 94%, a declarat joi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta estimează că lucrările la pasajul Drajna vor fi finalizate înainte de termenul contractual. 

 VIDEO

Meritul aprobării investiției îl poartă fostul deputat călărășean Sorin Vrăjitoru. A depus amendament la bugetul de stat și cu greutate a obținut finanțare. Ne-a povestit despre refuzul fostului președinte Dragnea, pe care l-a impresionat cu greu de utilitatea pasajului. A convins și pe fostul ministru al transporturilor și pe colegiiparlamentari că de acest pasaj are nevoie toață țara – indicând prioritățile de dezvoltare ale PSD în infrastructură – așa cum erau prevăzute și în programul de guvernare. Astăzi, 4 aprilie Sorin Vrăjitoru a deomnstrat seriozitate. Mai mult ne arată că s-a implicat și în alte proiecte cum ar fi drumul Regio, pasajul Lehliu Gară sau oportnități de dezvoltare a infrastructurii din zona Oltenița.

Trebuie amintit că Sorin Vrăjitoru este cel mai de încredere coleg al vicepremierului Grindeanu și este delaga cu sarcini de mare răspundere, acolo unde PSD a promis și unde se realizează lucrări importante.

Pasajul de la Drajna va fi parte integrantă a viitorului drum TransRegio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, de aproximativ 142 km, din care 35 de kilometri sunt pe teritoriul județului Ialomița.Contractul pentru Pasajul Drajna a fost semnat în februarie 2021 cu SC Arcada Company SA pentru suma de 98,12 milioane de lei fără TVA. Durata contractului include șase luni pentru proiectare şi 18 luni pentru execuţie, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni.