Simona Vlădica/ PMP arată nevoia de schimbare și reprezentare corectă a românilor în Parlamentul României. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Simona Vlădica candidatul PMP Călărași la Camera Deputaților a făcut o apreciere a întâlnirilor cu cetățenii, urmare a deplasărilor din campania electorală prin județul Călărași. A descris nemulțumirile pe care oamenii le au vizavi de clasa politică, promisiuni neonorate de către foști parlamentari, unii care au avut o prestație jalnică pentru vor fi taxați ca atare la votul din 6 decembrie. Proiectele pentru Călărași sunt de fapt proiectele pentru România ale PMP, și nu există proiect cu prioritate anume, toate au urgență și prioritate pentru români.

Simona Vlădică rămâne femeia ambițioasă care a candidat ca senator în 2016 dar și pe alte funcții publice. Aceasta nu a făcut-o întâmplător ci din dragoste față de călărășeni, față de oamenii pentru care vrea să facă lucruri bune. Susține proiectele PMP și ale colegilor ei printre care importante sunt redeschiderea școlilor și a bisericilor. Oamenilor trebuie să li se redea libertatea. Vlădica susține prosperitatea producătorilor locali și nu a străinilor din supermarket. Nu este posibil să asistăm la umilința românilor datorată închiderii piețelor. Un proiect important va fi și acela al dezvoltării de depozite frigorifice în județ atât de necesare agricultorilor. Tot în sprijinul acestora am cerut înființarea de microfabrici pentru procesarea legumelor.

Simona Vlădica a descris că este un om al dialogului, deschisă discuțiilor cu cetățenii, un bun mediator care susține că numai prin dialog se pot găsi soluții. De altfel nu numai domnia sa dar și ceilalți colegi cum ar fi senatorul Iliescu susține că trebuie promovată consultarea publică cu cetățenii. Numai ei trebuie să stabilească prioritățile de urmat. Vlădica susține interesele tuturor românilor, susținerii unui guvern de dreapta bazat de specialiști, oameni cu expertiză și convingere pentru a face lucruri bune.

Mesajul său a fost simplu. A sta în nepăsare nu este corect. Trebuie ca voința noastră să fie liber exprimată pentru că numai așa va putea da socoteală pentru pentru proiectele sale ce vor urma din domenii diferite: educație, sănătate, turism. Responsabilitatea politică trebuie asumată de fiecare politician – a apreciat aceasta, arătând că unii au avut posibilitate de a face ceva în Parlamentul României dar nu au făcut nimic pentru Călărași.

Președintele Băsescu cere românilor să vină la vot și să dea șansa PMP pentru a reprezenta corect, așa cum merită pe călărășeni. El a dat mână liberă politicienilor PMP pentru a face proiecte bune pentru români, fiecare în județele lor, pornind de la agricultură, transparență decizională, educație, etc. Suntem ancorați puternic în realitate și noi ne asumăm toate consecințele deciziilor noastre a spus Vlădica. Trebuie să reparăm greșelile trecutului și să venim cu proiecte noi, cu idei, propuneri de finanțare. Românii vor găsi o ușă deschisă finanțării europene la Bruexelles prin Traian Băsescu. Un sprijin sigur va fi suportul tehnic ce li se vor asigura specialiștilor noștri. Nu mai trebuie să așteptăm ajutoare sau finanțare de la Consiliul județean…Vlădica a arătat cât de important este prezența la vot a românilor și nevoia de schimbare de reprezentare a românilor de către un partid cum este PMP, rugând pe călărășeni să voteze acest partid.