Simona Vlădica: Mă autoproclam liderul dreptei din județul Călărași! VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele  PMP Călărași, Simona Vlădica a făcut astăzi 14 noiembrie 2020 o analiză în urma alegerilor locale de la finalul lunii septembrie.  Vlădica s-a autoproclamat lidera dreptei din județ, solicitând votul tuturor călărășenilor care simpatizează cu această parte a eșichierului politic pentru reprezentarea intereselor acestora în viitorul legislativ.

Dr. Simona Vlădica: Am făcut o scurtă analiză a ceea ce înseamnă dreapta din județul Călărași și am constatat că, din păcate, PNL e mai dezbinat ca oricând. Nu a avut lideri în ultimii ani iar acum cu atât mai puțin. Mă uit la președintele lor interimar și văd un distins domn despre care cred că nu prea știe ce e politica și nici cu ce se mănâncă și nu pare a ne lăsa senzația că știe de unde vine și încotro se duce. Deci PNL Călărași nu are lider. La Senat, pe primul loc, la PNL, avem un fost președinte de organizație de la PSD, deci acela numai om de dreapta nu se poate numi. Și unul din proiectele pe care le voi susține în Parlamentul României dacă voi fi aleasă, va fi acela al stopării migrației politice, mai ales atunci când ai obținut o funcție și când pe voturile cetățenilor ai fost trimis să reprezinți un partid anume în Parlamentul României.

Este inadmisibil să fii ales de alegătorii PMP, de pildă, pentru că și noi am avut trădătorii noștri, și apoi să slejești interesele stângii. Dacă vorbim de USR, avem o doamnă acolo, despre care toate lumea știe, pe surse, pe nesurse, oficial, neoficial, că e controlată de un penelist, Iulian Dumitrescu, de la Prahova. Nu-i ajunge acel județ, vrea în continuare și pe acest județ, Călărași. Deci USR, am stabilit este slga celor de la PNL. De la PLUS…, tind să cred că nici nu contează. Am încercat să am un dialog cu doamna președinte dar dumneaei părea interesată mai mult de procedurile lor interne, cum votează ei electronic și fac totul pe calculator. Noi trăim totuși într-o viață reală, nu trăim numai pe calculator. În aceste condiții, în care nu avem o voce puternică în Călărași, din partea dreptei, astăzi în cadrul acestei conferințe de presă, mă autoproclam liderul dreptei din județul Călărași a spus Simona Vlădica.

Simona Vlădica: Cer tuturor cetrățenilor, tuturor alegătorilor care sunt de dreapta, să fie alături de mine și să mă trimită în Parlamentul României unde pot fi siguri că voi fi vocea județului Călărași, în întregime, reprezentându-le interesele, așa cum ceilalți senatori și deputați nu au prea făcut-o. Așadar îmi doresc să fiu vocea dreptei în Parlament, să-i reprezint pe toți cei care sunt de dreapta și cei care votează cu partidele de dreapta”.

Simona Maria Vlădica a fost desemnată de PMP să deschidă lista pentru Camera Deputaților la alegerile pentru Parlamentul României din 6 decembrie.

La comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași Executat: Pîrloagă Marian Dorin I.I. CMF 11200012