Senatorul Roxana Pațurcă rămâne aproape de oameni și familie la investirea primarului din com. Borcea. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

La ceremonia depunerii jurământului de către primarul com. Borcea și consilierii locali nu a avut cum să lipsească prieteni dragi ai acestora. Printre cei invitați din conducerea unor deconcentrate s-a aflat Elena Mihăilescu, fost inspector școlar general dar și senator Roxana Natalia Pațurcă soția primarului reales. Locuitori comunei Borcea cunosc că dezvoltarea localității lor se datorează și prezenței active a senatorului Roxana Pațurcă la evenimentele localității dar mai ales la implicarea acesteia în lucrurile bune de aici. Astfel aceasta a fost de-a lungul timpului implicată în construcția unei noi piețe agroalimentare, dar și proiectelor ce vizau modernizarea instituțiilor școlare dar mai ales absorbția de fonduri pentru asfaltarea în totalitate a drumurilor din Borcea și Pietroiu. Roxana Pațurcă a fost și va rămâne mereu aproape de oameni și de pilonii de bază ai comunității de aici din Borcea: școala și biserica.

Prezentă la eveniment senatorul și-a reconfirmat emoția așteptărilor. Rezultatul nu a fost întâmplător pentru munca depusă de Aniel Teodor Nedelcu Pațurcă la dezvoltarea localității, una printre cele fruntașe din județ. Senatorul a descris experiența și motivația în administrație, ambiția soțului de a lăsa în urma sa lucruri bune pentru întreaga comunitate. Acestea vor sta la baza realizării fiecărui proiect viitor. I-a urat soțului să aibă multă putere de muncă, să reușească în fiecare proiect gândit pentru cetățeni. Ea s-a referit la proiecte ce vor urma ce presupun absorbția de fonduri: instalarea de gaze naturale în localitate și realizarea unui sistem modern de canalizare. Senatorul liberal și-a adresat toată apreciarea și recunoștința tuturor consilierilor locali, care îl vor sfătui și ajuta pentru binele comunității.

borcea3

Roxana Pațurcă l-a felicitat pe primar pentru victoria obținută la locale, și printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook: Astăzi am trăit un moment emoționant – Theo, soțul meu, a depus jurământul pentru un nou mandat ca primar al comunei Borcea. Realegerea sa ca edil în această frumoasă comună călărășeană nu face altceva decât să confirme faptul că borcenii își doresc în fruntea lor un primar destoinic, capabil să conducă destinele comunei și să o facă să prospere, un om de cuvânt și de onoare care a știut mereu să ducă la capăt proiectele pe care le vedem cu toții dezvoltate în Borcea.

Alături de invitații care au onorat această ceremonie cu prezența lor, i-am urat, la rândul meu, succes în noul mandat și, cel mai important, să reușească să atragă finanțările de care are nevoie pentru implementarea a tot ceea ce și-a propus pentru locuitorii comunei. Succes, Theo, sunt mândră de tine și de ceea ce faci pentru oamenii din Borcea! Să fii sănătos şi să-ți dea Dumnezeu puterea de a-ți duce şi acest mandat cu succes până la final, în beneficiul comunității pe care o slujeşti cu atâta dăruire!