Sediul PSD Călărași a fost astăzi gazda colindătorilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 21 decembrie 2020 Vasile Iliuță, Marius Dulce, Ion Samoilă, Laura Munteanu, Șerban Jenel și alți social democrați au primit grupuri de copii la sediul PSD Călărași respectând tradiția din fiecare an pentru a fi colindați. Grupurile de copii s-au întrecut în a recita cântece specifice sărbătorilor de iarnă și au primit daruri de la cei urați. La eveniment nu a lipsit nici Moș Crăciun despre care am aflat că este un vechi membru PSD cu legitimație veritabilă dar și cu o activitate care îl recomandă un foarte bun social democrat…

 VIDEO

VIDEO

 VIDEO

Vasile Iliuță a avut un discurs către colegii săi din echipa câștigătoare a alegerilor locale și parlamentare. El a descris ceea ce a presupus câștigul încrederii cetățenilor și a insistat asupra responsabilităților care trebuiesc împărțite.

 VIDEO

Vasile Iliuță: Suntem reprezentanții cetățenilor nu cei care am luat funcția și au fugit cu ea…cum s-a mai întâmplat. Funcția, răspunderea mea este și a dvs. O gestionăm împreună. Pentru asta trebuie să demonstrăm disciplină, încredere și răbdare. Nu putem reuși imediat, dar am luat niște decizii importante. Am poziționat oameni cu expertiză acolo unde le este locul.  Promovăm nu numai valoarea politică ci și valoarea profesională. Succesul nostru este unul al echipei. Este succesul profesional și politic care ne creează obligații și răspunderi pentru oamenii care ne-au arătat încrederea. Sărbători fericite!