Sat Al. Odobescu. Primarul & Președinta Secției de votare nr. 82 complici la fraudarea alegerilor? VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

S-a înregistrat o plângere pentru fraudarea alegerilor locale și europarlamentare la Secția 82 / sat Al Odobescu.

Președinta Secției de votare nu poate răspunde câte persoane au intrat simultan pentru a vota într-o cabină / NU POATE prezenta documente justificative

9 iunie 2024 orele 14. Mai mulți cetățeni informează redacția noastră despre nereguli care se produc la Secția de votare nr 82 din sat Alexandru Odobescu / com. Nicolae Bălcescu. În fapt persoanele sunt fie membri ai comisiei Secției de votare dar și cetățeni care au asistat la procesul de votare, respectiv au votat / ocazie cu care au văzut că în cabina de vot au intrat simultan două persoane. Persoanele au cerut președintei secției de votare să prezinte documente justificative ale prezenței celei de a doua persoane în cabină ca însoțitor ( certificat de infirmitate, de nevăzător, etc. ) – conf. prevederilor legale. Din sursele de presă au fost cca 10 astfel de cazuri care nu s-au înregistrat în vreun fel. Solicitanților nu li s-a răspuns. Nici nouă, presei nu ni s-a răspuns în vreun fel. Mai mult, primarul în funcție a intervenit personal și a instigat alte persoane să ne prezinte date cu caracter personal pentru a le filma – ca ulterior să fim reclamați.

 VIDEO

Despre doamna președinte am aflat că este personal contractual și lucrează la primăria din localitate fiind cumnata viceprimarului PNL. Domnia Sa nu a intervenit în vreun fel pentru a se aplana starea conflictuală din sala de votare creată de primar, candidat pe liste. Cum să muști mâna care te hrănește, îți dă salariu și o funcție la stat? Nu știm. Știm că nici poliția nu are competențe legale acestea revenind Autorității Electorale Permanente și Instanțelor. Între timp a fost depusă și o plângere pentru fraudare a alegerilor. Vom informa cum se va soluționa legal, așa cum trebuie într-un stat democratic.

 VIDEO