Săndina Georgescu, un consilier local implicat

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul local al PSD Călărași Săndina Georgescu este unul dintre consilierii implicați și responsabili în activitatea Consiliului Local Călărași. Chiar dacă întâlnirile cu cetățenii au fost împiedicate de pandemie aceasta este informată despre problemele comunității. Membru activ în Consiliul de administrație al liceului Auto Călărași doamna Georgescu este îngrijorată de promovabilitatea elevilor după absolvirea anilor terminali. astfel 300-400 de elevi se înscriu în clasa a IX-a iar calitatea învățământului este foarte slabă, mai ales datorată învățământului online dar și altor condiții. La sfîrșitul clasei a XII -a promovează vreo 30 de absolvenți din care 2 promovează examenul de bacalaureat la o materie tehnică iar alți 7 pe linia sportivă…În aceste condiții Primăria alocă anual pentru funcționarea acestui liceu 6 miliarde lei vechi.

Am cerut realizarea unui parteneriat cu firme pentru ca elevii să aibă inserție pe piața muncii, să își găsească un loc de muncă după absolvire. Buna calificare a elevilor trebuie să atragă parteneri din domenii diverse. Ne preocupă nu numai creșterea promovabilității dar mai ales ocuparea de către absolvenți a unor locuri de muncă a încheiat consilierul local Săndina Georgescu.

În cadrul Conferinței de presă de astăzi 28 ianuarie Săndina Georgescu și-a declarat bunele intenții și noua viziune pentru călărășeni, susținută de expertiza a 22 ani de management și lucrur bune lăsate în viața oamenilor. Ea a avizat 34 de hotărâri unele în stadiul de punere în practică iar altele în stadiul de analiză economico-financiară. Activitatea sa în organizația de femei a PSD s-a orientat către combaterea violenței domestice, consolidarea familiei, rolul femeilor în societate dar și rezolvarea problematicii copiilor, a emigrației sau a lipsei locuințelor.