Rovana Plumb, candidatul PSD la Alegerile pentru Parlamentul Europei se prezintă…

You must need to login..!

Embed Code

“PSD este cel mai pro-european partid. Noi am fost cei care am vorbit prima oară de necesitatea ca România să fie membră a Uniunii Europene. Parcursul european al României este ireversibil. Cu părere de rău vă spun însă că sunt europarlamentari, adversari politici, care denigrează România, care votează împotriva României. Acest lucru este inacceptabil, nu există nicio justificare să votezi împotriva propriei ţări. Trebuie să trimitem în Parlamentul European patrioţi. România are nevoie de patrioţi în instituţiile europene. Avem în Brăila 534 de obiective finanţate din fonduri europene, în valoare de peste 1,1 miliarde lei. Toate sunt în curs de implementare. La podul peste Dunăre se lucrează la aplicaţia pentru finanţarea UE, sperăm să fie gata în primul semestru al acestui an”, a declarat Rovana Plumb, la Conferinţa extraordinară de alegeri a conducerii PSD Brăila

PSD este, de departe, cea mai puternică forță politică din Dâmbovița!“, sublinia primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan – liderul PSD Târgoviște și secretar executiv PSD Dâmbovița, la lucrările Conferinței Județene Extraordinare de Alegeri a PSD Dâmbovița, desfășurate la Casa de Cultură a Sindicatelor. Și, în același context, Mihai Fifor – președintele Consiliului Național al PSD și ex – Ministrul Apărării Naționale, remarcă, tot la Târgoviște, că “Ei fac zgomot, noi construim!“, cu referire la opoziție, Ministrul de Interne – Carmen Dan, precizând că “Organizația PSD Dâmbovița este puternică și va fi și mai puternică !”

Rovana Plumb – Ministrul Fondurilor Europene, a fost aleasă președintele Organizației Județene PSD Dâmbovița, Carmen Dan apreciind că “Rovana este o foarte bună colegă de partid și o foarte bună colegă de Guvern ! Să aibă putere de plumb și suflet de Rovană” Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, va deschide lista PSD pentru alegerile europarlamentare și va fi (și) comisar european. “Eu o voi propune pe Rovana Plumb pe primul loc pe listă pentru europarlamentare!“, a declarat Liviu Dragnea – Președintele Partidului Social Democrat și al Camerei Deputaților.

Ministrul fondurilor europene, Rovana Plumb, se declară pregătită să primească provocarea de a deschide lista PSD la europarlamentare. Ea se declară pregătită să primească provocarea de a deschide lista PSD la europarlamentare. Aceasta a afirmat, la Timişoara, că îşi doreşte ca românii să aleagă europarlamentari care să aducă mai multe fonduri europene în România.
Rovana Plumb: 

“Sunt membră a acestui partid din 1994. Sunt o pro-europeană convinsă şi eu cred că fiecare dintre noi trebuie să fim pregătiţi la orice tip de provocare, în orice moment, chiar şi dumneavoastră, chiar şi eu, chiar şi oricine dintre români, pentru că trăim într-o perioadă cu multiple schimbări, cu multiple provocări şi sunt convinsă că putem să facem faţă acestor provocări.”

Material electoral realizat de Pîrloagă Marian Dorin I.I.

la comanda PSD Călărași

C.M.F. 41190008