Roseți: Primarul Rîjnoveanu verifică la prima oră lucrările din localitate. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

7 ianuarie 2021: Primarul Nicolae Rîjnoveanu verifică la primele ore ale dimineții lucrările de la șantierul Școlii din localitate. Deja am reabilitat un corp de clădire, care poate fi dat în funcțiune. Vremea bună ne permite să lucrăm la exteriorul celuilalt corp de clădire, căruia i-am consolidat structura de rezistență ce are în jur de 100 ani. Pereții s-au armat cu plasă de Buzău groasă, îi tencuim și apoi îi izolăm. Când vremea se va strica muncitorii trec să lucreze la interior. După ce terminăm lucrarea asta trecem la alta. Realizăm o sală de sport mare în curtea școlii și un teren mare destinat practicării sportului, spune primarul Rîjnoveanu.

 

Nu este admisibil ca orele de sport iarna să se efectueze într-o sală de cursuri unde participă simultan 2 clase de copii. Tot în acest an mai realizăm 2 săli de clasă la o grădiniță cu program prelungit și o sală unde se poate servi masa. Venim în întâmpinarea familiilor care au serviciu și nu pot avea grijă de copii în această perioadă. Avem noi grijă și le asigurăm tot. Cadrele didactice au grijă de educația copiilor, de hrănirea lor- continuă primarul Rîjnoveanu.

Ultimul proiect este acela de a realiza un dispensar uman modern, prevăzut cu tot ce trebuie, cu farmacie cu cabinete medicale și utilat cu aparatură medicală. Avem o comună mare, cu mulți cetățeni și suntem obligați să le asigurăm condiții pentru sănătatea acestora. Proiectul de canalizare a mers în linie dreaptă. Asfalt nu mai avem unde turna, suntem prima comună din județ ce am terminat asfaltarea străzilor prin fonduri europene. Ne mândrim cu comuna noastră de gospodari și vom răsplăti prin muncă încrederea cetățenilor în noi, cei aleși – a încheiat primarul Nicolae Rîjnoveanu.