Roseți. Primarul Rîjnoveanu și o zi normală de muncă din activitatea sa. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Echipa primarului Nicolae Rîjnoveanu este formată din oameni care știu ce fac. Responsabilitatea este termenul care îi descrie pe majoritatea. Primarul este un om exigent care ține mult la proiectele sale. Vrea să le onoreze la timp, așa cum a promis la cetățeni. Nu ne permitem să facem greșeli și suntem lângă primar, am înțeles exigența dumnealui – ne explică funcționarii primăriei Roseți.
Nicolae Rîjnoveanu convinge pe fiecare despre legalitatea documentelor pe care le semnează. Nu este simplu. Legea trebuie să ne ajute să ne sprijine în activitatea noastră. Legislația actuală este stufoasă sau contradictorie, dă posibilitatea de a se interpreta anumite articole de lege. Legea trebuie să fie simplă, eficientă pentru ca noi să o putem aplica în teritoriu. Nu trebuie să se creeze dubii asupra modului în care se rezolvă problemele cetățenilor – a arătat primarul Rîjnoveanu.
 VIDEO
El a indicat că Asociația comunelor din România rezolvă foarte multe probleme. Când suntem convocați, fiecare primar participant trebuie să vină cu intervenții privind problemele create de legislație. Problemele ridicate în adunarea generală cu responsabilitate către miniștri îi obligă să aducă modificări. Este și vorba cu legea privind acordarea de teren tinerilor căsătoriți. La intervenția mea s-a rezolvat favorabil. Una scria în normele de aplicare și alta în lege. Nu se mai cer părinților să dea declarații dacă au teren intravilan mai mult de 5000 metri intravilan…