Roseți/ primar Nicolae Râjnoveanu: Reabilitarea școlilor este aproape de finalizare. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

2 Instituții de învățământ școlar din comuna Roseți vor fi finalizate în viitorul apropiat. Este vorba de Școala din deal cu 4 clase și școala gimnazială Rosetti cu 4 clase. Ambele clădiri au suferit lucrări de modernizare/ reabilitare prin înlocuirea acoperișurilor, a tencuielilor, realizarea de spații pentru învățământ moderne, grupuri sociale, încălzire cu centrale proprii și anexe.

Dacă școala din deal urmează a fi finalizată în 2 săptămâni, cealaltă instituție va fi finalizată în cca 2 luni. Există asigurat mobilierul necesar iar primarul spune că spațiile vor deservi și secțiile de votare de la alegerile locale din 27 septembrie. Preocupările primarului Râjnoveanu de a asigura tineretului condiții moderne de învățământ se suplimentează cu construirea parcului prieteniei, pe locația care cândva era o groapă de gunoi, un maidan frecventat de câinii vagabonzi.

Și această lucrare uimește pe locuitorii din Roseți, dar cea mai importantă realizare din mandatul actual al primarului PSD este acordarea a peste 200 locuri de case pentru tineri, conform legii. De menționat că toate terenurile au fost acordate având asigurate utilitățile. Proiectele lui Râjnoveanu vor continua cu un parc fotovoltaic dar mai ales cu realizarea unui teren de fotbal pentru elevi pe partea dreaptă a drumului județean către Fetești. Și aici lucrarea va fi utilă elevilor de la școlile din localitate, primarul mândrindu-se cu echipe fruntașe la fotbal dar și ansambluri folclorice care au venit fruntașe de la majoritatea competițiilor interne la care au participat.