Roseți. De Zilele comunei, primarul Nicolae Râjnoveanu a premiat pe cetățenii merituoși. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

19 și 20 august, de zilele comunei Roseți sunt pentru primarul Nicolae Râjnoveanu oportunitatea de a mulțumi cetățenilor care se implică pentru dezvoltarea comunei, pentru promovarea artistică, culturală și sportivă, pentru bunul mers al activităților în localitate.

 VIDEO

Recunoștința primarului este simbolică sub forma unor diplome și unui cadou pachet pentru fiecare cetățean. El a început premierea cuplurilor de 50 ani. A urmat premierea preoților, oameni dedicați comunității, a școlilor și grădiniței, a medicilor de familie, a medicului veterinar – oameni aproape de comunitate în timp de pandemie și la declanșarea bolilor care au afectat multe mii de animale. A urmat premierea societăților comerciale care dețin teren arabil, printre ele remarcându-se La Dorna, una din firmele care asigură multe locuri de muncă și majoritatea producției cerealiere din zonă.  Premierea crescătorilor de ovine și bovine a demonstrat că localitatea fondată de crescătorii de animale, printre care și familia primarului social democrat știe să respecte munca, valorile create de aceasta.

 VIDEO

Au fost premiați pe rând doi investitori, foști primari care și-au adus contribuția la dezvoltarea localității. Un rol important l-a avut premierea activității cultural artistice, ansamblul din localitate condus de maestrul Sile Baraitaru cucerind ropote de aplauze și primul loc recent în Grecia, Macedonia. Tinerii sportivi sunt cei în care primăria investește. Primarul Râjnoveanu a premiat și cadrele oficiului poștal, responsabile de bunul mers al plăților dar și informărilor prin poștă al cetățenilor. Nu în ultimul rând primarul le-a mulțumit consilierilor care sprijnă dezvoltarea comunei. La sfârșitul manifestării de astăzi 19 august, primarul a premiat pe gospodarii care au cea mai frumoasă curte și zonă stradală, întreținute frumos cu flori – creând astfel o competiție ăn localitate an de an.