Roseți. 1750 gospodării vor beneficia de rețeaua de 37 km. de gaze ce se va realiza în comună. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Nicolae Rîjnoveanu: Trebuie să înțeleagă toată lumea că din agricultură sau creșterea animalelor nu se poate supraviețui. Ca să ținem pe loc forța de muncă în Roseți trebuie să asigurăm locuri de muncă pentru tineri, aproape de casele lor. Asta vreau. Să aduc acasă pe tineri. Realizarea de locuri de muncă nu este ușoară. Dorința realizării unui parc inustrial este legată de utilitățile pe care noi, primăria le putem asigura acolo. Investitorii așteaptă nu numai apa și canalizarea dar mai ales gazele naturale.

Ni s-a aprobat prin programul Anghel Saligny realizarea rețelei și în comuna noastră. Circa 40 km. de rețea de gaze naturale se vor realiza în comuna Roseți și 1750 gospodării vor beneficia de acestea din cele 1800 gospodării existente. Avem tabel cu cetățenii care vor racordarea la gaze. Aceasta presupune normalitatea, traiul într-o comună europeană. Tindem către un nivel de dezvoltare comparativ cu localitățile rurale din vest. Mai sunt multe probleme de rezolvat însă pe viitor.

Lucrurile pe care le realizăm trebuie și întreținute. Este nevoie de edcație, de protecție a mediului. Este un apel către cadrele didactice la o educație normală, sănătoasă – raportat la utilitățile ce le asigurăm. Totul prin ordine disciplină, educație. Insistăm ca prin Inspectoratul de Poliție să se suplinească numărul de polițiști. Vrem siguranță pentru cetățeni, vrem ca treburile să decurgă normal…Vrem ca tot ceea ce realizăm să fie la înălțime. Asta ne obligă și pe noi să fim responsabili. Pentru că noi ne clădim viitorul, nu altcineva – a arătat primarul Rîjnoveanu.