Răzvan Meșeșeanu: PRO România votează favorabil bugetul jud. Călărași. Iată de ce… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Răzvan Meșeșeanu: PRO România votează favorabil bugetul jud. Călărași. Nu pentru că acesta a fost propus de către membrii PSD sau pentru că ar fi fost propus de oricare alt partid. Vom vota favorabil pentru că este bugetul cetățenilor județului Călărași, un buget de care avem nevoie pentru dezvoltare – așa cum a fost și în anii trecuți. Noi, consilierii județeni PRO România niciodată nu ne-am opus. Am venit din când în când, atunci când am simțit că ni s-ar aproba intervențiile și micile proiecte sau ajustările de idei, întotdeauna am susținut proiectele de dezvoltare ale județului nostru. 

Vom vota bugetul nostru. Am vorbit în toamna anului trecut cu dl președinte Iliuță care ne-a agreat propunerile de amendamente pe partea de sănătate, culte și învățământ pentru susținerea unor manifestări care au devenit o tradiție. Îi mulțumesc. Acum trebuie să arăt că niciodată nu am fost consultați la repartizarea sumelor alocate anual către U.A.T. Practic și noi avem o reprezentare de 4% în Consiliul Județean. Bugetul este venit din toate localitățile unde avem 26 consilieri, inclusiv în Oltenița, Budești, Lehliu Gară. Cred că era firesc ca alături de celălalt partener al Coaliției și pe noi, PRO România să ne consulte asupra repartizării Bugetului. 

Noi susținem bugetul inclusiv pe candidatul PSD Marius Dulce la Primăria mun. Călărași, un om care cu toată opoziția care i se aduce, dă dovadă de mare curaj pentru a se lua la trântă cu cei care i se opun și să continue lucrările începute pentru a le duce la bun sfârșit.