Președintele Iliuță a prezentat principalele activități ale lunii august. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele Vasile Iliuță a prezentat o serie de  activități importante ale PSD Călărași. El l-a prezentat pe noul Inspector școlar general adjunct prof. Călin Nicușor – un om care își asumă grele responsabilități în implementarea unor reforme. Prof. Oana Ichim a prezentat proiectul dăruim speranță, dăruim viitor copiilor care încep anul școlar – a acțiune a OFSD prin care s-a oferit copiilor cu stare materială precară un ghiozdan cu rechizite. Nu a lipsit Bogdan Mihai – administratorul public al județului, omul de bază al echipei Iliuță, care a prezentat stadiul proiectelor la SJU și acțiunea permanentă a unei caravane în județ.

Președintele Iliuță și-a prezentat activitatea. Semnarea contractului de delegare a serviciului de transport public de persoane prin 12 pachete trasee de curse regulate în județ. S-a urmărit rentabilitatea serviciului și eficiența pentru cetățean a explicat președintele Iliuță. Achizița a 2 vehicule prin programul Intereg pentru ISU Călărași și altul pentru Oltenița a fost prezentată. 

Cel mai important proiect este prin semnarea studiului de fezabilitate al variantei ocolitoare mun. Călărași pe traseu Pelicanu pasaj peste calea ferată intersecția S.C. Piscicola. S-a semnat pentru a se aproba traseul drum Transregio intrare com Ștefan Vodă înainte de IAS  spre Dragalina se va realiza o variantă pentru a se intra pe câmp pentru a proteja zona Natura 2000. S-a ales soluția depărtării de DN21 și DN3 deasupra com Cuza Vodă spre DN3 Grădiștea la fosta Stație de prelucrare legume. La Rasa și Cunești se va realiza un pod suspendat. Drumul se va descărca la Vaidemir punctul de trecere în Bulgaria către zona Chiciu pe 4 benzi.