PSD continuă seria de fapte bune pentru români. Pasajul Drajna, sensuri giratorii, un pod obțin finanțarea. Lucrările încep…

You must need to login..!

Embed Code

1. Azi la Slobozia s-a semnat contractul pentru Studiul de Fezabilitate pentru Pasajul Drajna, intre Ministerul Transporturilor si Search Corporation. Termen de finalizare 6 luni. Ministrul Transporturilor Razvan Cuc a promis si semnarea, pana la sfarsitul lui 2019, a contractului de proiectare si executie a Pasajului Drajna.


2. Tot în conferința de presă de azi s-au prezentat schițele pentru cele două sensuri giratorii din zona LIDL de la ieșirea din Slobozia către Constanța/Brăila/Călărași. Va fi o colaborare dintre Ministerul Transporturilor care va executa infrastructura și Primăria Slobozia, responsabilă de utilități și iluminatul public. Va fi prevăzută și o modalitate de traversare a pietonilor către LIDL.

3. Ministrul Cuc a promis că din August 2019 încep lucrările de reparații la podul peste Ialomița din Slobozia, care vor dura 24 de luni, iar pe unele perioade de timp este posibilă devierea traficului greu pe podul de la Mărculești.

CMF 41190008