PSD Călărași și-a prezentat astăzi 21 oct. candidații la Alegerile Parlamentare. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele interimar al PSD Călărași, Vasile Iliuță, împreună cu secretarul executiv al PSD Călărași, Ion Samoilă au declarat astăzi în cadrul unei ședințe de lucru a Comitetului Executiv Județean al partidului că la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie, social-democrații călărășeni și-au propus să câștige alegerile cu un procent de 65%, însemnând 3 mandate de deputat și unul de senator sau 2 de deputați și tot atâtea de senatori, unul la redistribuire.

Organizația PSD Călărași a depus astăzi la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de parlamentari CĂLĂRĂȘENI, oameni profesioniști, serioși, care au un cuvânt de spus în domeniile în care activează și care vor reprezenta județul cu succes în Parlament…a prezentat Ion Samoilă…Astfel, lista social democraților călărășeni s-a deschis cu …

VIDEO Candidații la Senatul României

SENAT
1 Cionoiu Nicușor
2 Liviu Gabriel Mușat
3 Corina Diaconu

 Social democrații călărășeni și-au ales cei mai buni candidați pentru a câștiga…VIDEO

CAMERA DEPUTAȚILOR
1 Coarnă Dumitru


2 Bîrcă Constantin

3 Cristian Sefer
4 Vrajitoru Sorinel Marian
5 Munteanu Laura
6 Gruiță Darie

Vasile Iliuță: Astăzi v-am adus cea mai bună echipă. Oameni care apără interesele sindicale, care activează cu succes în mediul economic călărășean, oameni devotați învățământului, oameni cu expertiză politică, economică în ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene. Echipa noastră reprezintă un viitor mai bun pentru călărășeni. Cred că tărie că vom scoate un rezultat cum n-a mai fost scos de PSD la Călărași în ultimii 20 de ani. Scorul pe care vi-l propun este de 65%. Adică 3 mandate de deputat și unul de senator sau 2 de deputați și 2 de senatori, unul în urma redistribuirii. Putem să luptăm cu succes, avem potențial, am încredere în dvs. Putem câștiga alegerile parlamentare la un scor remarcabil iar PSD Călărași să devină o organizație de top a partidului, la nivel național a declarat Iliuță în fața colegilor săi.

Pentru alegerile din 6 decembrie, la Senat prima poziție revine omului de afaceri, Nicușor Cionoiu, pe 2 situându-se directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. La supleanți figurează prof. Corina Diaconu. Pe primul loc la Camera Deputaților se află Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, el fiind urmat de Constantin Bîrcă, fost director adjunct în cadrul APIA. Pe locurile 3 și 4 figurează deputații Cristian Sefer și Sorin Vrăjitoru. Pe lista de supleanți figurează consilierii județeni, Laura Munteanu și Darie Gruiță.Tot astăzi au fost depuse la sediul BEJ și listele cu candidați.