PSD Călărași și-a desemnat astăzi candidații la funcția de primar și președinte al C.J. la Alegerile locale din Iunie 2020. VIDEO

Astăzi la Călărași, în prezența lui Paul Stănescu și Marcel Ciolacu a avut loc Consiliul Executiv al PSD Călărași. Au participat conducerea partidului,  parlamentarii locali, consilierii județeni, președinții de organizații PSD, primarii actuali. S-au prezentat primarii PSD care au fost admiși de conducerea PSD pentru a candida la Alegerile locale ce vor urma în luna iunie 2020. Marius Dulce a fost validat definitiv pentru a candida la Primăria mun. Călărași. El a declarat de ce a făcut asta și pentru ce candidează.

Au fost prezentați în cadrul adunării fiecare candidat pentru majoritatea localităților din județ. Lista definitivă ar urma să fie stabilită până luni 10 martie, existând unele localități unde există 2 candidați sau situații legate de pensionarea primarului Manea. La Frăsinet s-a stabilit candidatura lui Alin Ploeșteanu iar la Curcani a lui Aurică Gazu. PSD Călărași a demonstrat că este un partid mai unit și mai puternic prin venirea la acesta a 10 primari PNL ce au expertiza lucrului bine făcut și a unei administrații eficiente. S-a remarcat foarte buna colaborare între acești noi candidați și majoritatea organizațiilor PSD care i-au admis și cu care s-a stabilit o strategie pentru câștigarea alegerilor inclusiv la nivelul viceprimarilor și consilierilor locali.

Așa cum spunea și domnul Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, administrația locală nu are culoare politică. Acolo unde cetățenii apreciază ceea ce fac edilii pentru ei, acolo nu contează culoarea politică a edilului respectiv. Interesele cetățenilor trebuie să primeze în fața intereselor personale, iar acest lucru nu se poate întâmpla decât acolo unde primează social-democrația: politica socială în interesul celor mulți.
PSD Călărași are ușa politică deschisă tuturor celor care au curajul de a îmbrățișa principiile social-democrate în cadrul unei formațiuni care a pus mereu pe primul plan oamenii și nu interesele personale sau de grup. Puterea echipei PSD  constă în unitatea și în forța de a face front comun în fața tuturor provocărilor politice. Iulian Iacomi și-a manifestat convingerea că va gestiona acest succes politic la fel cum a știut să gestioneze și să închege echipa PSD Călărași și până acum.
Iulian Iacomi: Felicitările pe care ni le-a adresat domnul președinte Marcel Ciolacu, cel care a apreciat că anvergura organizației noastre seamănă cu ceea ce s-a realizat la nivel județean în cadrul USL, ne obligă să reușim să îndeplinim scopul acestui demers: câștigarea alegerilor locale și generale la Călărași și schimbarea culorii politice a județului nostru, în beneficiul călărășenilor.

Vasile Iliuță a trecut oficial la PSD Călărași: “Ceea ce s-a întâmplat astăzi este un caz unic! Echipa PSD s-a întărit. Cei 10 primari care au venit la PSD au venit pentru a face treabă și pentru proiectele pe care le vom duce la îndeplinire. Vom fi echipa câștigătoare!”Mesajul președintelui CJ Călărași a fost transmis într-o conferință de presă susținută la sala de ședințe a CJ la care au participat: președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul, Paul Stănescu, senatorul Roxana Pațurcă și șeful PSD Călărași, Iulian Iacomi.