PSD Călărași convinge de ce merită votul nostru…

You must need to login..!

Embed Code

Stimați cetățeni,

 

Pe 26 mai, ne așteaptă o mare provocare! Este ziua în care vă invit să mergeți la urne și să votați poziția 1 pe buletinul de vot, adică lista de candidați a PSD pentru Parlamentul European.

 

De ce PSD? Pentru că PSD a acoperit cu fapte fiecare promisiune. Avem nevoie de încrederea dumneavoastră pentru a putea continua. Vă invit să fiți partenerii noștri în cea mai puternică echipă dedicată celor mai îndrăznețe planuri de dezvoltare a țării noastre. 70 % din legile României reprezintă transpunerea legislației europene. Dacă vrem să avem legi corecte pentru fiecare dintre noi, dacă vrem ca firmele românești și producătorii noștri să reziste și să se dezvolte în fața competiției multinaționalelor, astfel încât să avem salarii care să ne permită un trai mai bun și să ne aducă înapoi în țară copiii, avem nevoie de europarlamentari patrioți, care să se lupte pentru interesele României. Să nu ratăm ocazia de a vota pentru binele nostru și al copiilor noștri! Votul din 26 Mai nu este loterie! Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi față de modul în care vrem să trăim. Alegerea din 26 Mai ne va costa sau ne va ajuta! Este alegerea dumneavoastră!

     Stimați cetățeni,
PSD propune cea mai puternică echipă în parlamentul European, care poate să apere interesele României în Parlamentul European. Este timpul să votăm europarlamentari care să nu mai voteze împotriva României, ci să voteze legi care să nu mai permită băncilor străine să impună rate exagerate. Românii plătesc dobânzi cel puțin duble față de alți cetățeni europeni. PSD a schimbat ROBOR cu un alt criteriu de referință pentru ca dobânzile să nu mai poată fi manipulate de bănci. PSD s-a luptat să elimine dublul standard la alimente. În paralel, PSD sprijină fermierii români. Europarlamentarii PSD au obținut subvenții mai mari pentru fermierii români. Guvernul PSD, la propunerea lui Liviu Dragnea, a extins programul de sprijinire pentru aproape toate legumele necesare hranei, astfel încât românii să mănânce hrană sănătoasă, gustoasă și produsă în țara noastră, de femierii noștri, din pământul nostru! Guvernul va asigura finanțare și condiții de creditare pentru cei care vor să irige sau vor să își extindă suprafața de solarii.

PSD a investit în sănătate și educație. Aici salariile au fost majorate pentru ca profesorii să fie mai bine motivați, iar medicii să se întoarcă în țară. În paralel, s-a investit în modernizarea spitalelor și în dotarea acestora. Dacă cei din PDL, astăzi ascunși pe listele PNL, USR și PMP, închideau spitale, PSD le-a deschis și le-a modernizat. Salariul minim a crescut, pensiile au crescut, pentru că PSD s-a ținut mereu de promisiuni. PSD a mărit veniturile românilor, pentru că românii sunt oameni harnici și onești și pentru că românii merită mai mult!

     Dragii mei,
Veniți la vot și alegeți echipa PSD! Oamenii lui Iohannis, Băsescu și ai lui Cioloș au anunțat deja ce vor face! Vot stopa sau vor tăia creșterile salariale, vor stopa creșterea pensiilor și vor tăia finanțarea investițiilor din localitățile noastre! PSD a investit și va investi în mod special în infrastructură, educație și sănătate. Prin programele guvernamentale, din 2016 până în prezent, în județul nostru au fost semnate proiecte în valoare de 1,5 miliarde de lei, din care aproape jumătate sunt în derulare. Din fonduri europene, în Călărași vor ajunge peste 400 de milioane de lei. Nu sunt promisiuni, majoritatea proiectelor sunt deja în derulare. La nivelul Consiliului Județean Călărași, sunt semnate prin PNDL lucrări de reabilitare a unor drumuri județene foarte importante, în valoare de 155 de milioane de lei. Investiții de 32 de milioane de lei sunt deja în derulare. În municipiul Călărași, Guvernul PSD a finanțat proiecte în educație și infratructură în valoare de 58,5 milioane de lei, atât prin PNDL, cât și prin Compania Națională de Investiții. Numai proiectul pentru alimentarea cu apă și canalizare înseamnă peste 34 de milioane de lei, fonduri care provind de la Compania Națională de investiții.

 

     Stimați cetățeni,

Pe 26 mai, votați PSD la alegerile europarlamentare! Votați poziția 1 pe buletinul de vot pentru că România merită să trimită patrioți adevărați în Parlamentul European și pentru că România merită mai mult decât ceea ce a obținut până acum. Copiii noștri, părinții și bunicii noștri merită mai mult! Cu toții merităm mai mult în țara noastră!

Putem reuși doar ÎMPREUNĂ!

PSD ÎMPREUNĂ CU DUMNEAVOASTRĂ!

CMF 41190008