PSD Călărași a vizitat cu candidații la alegerile europarlamentare 3 fabrici de confecții din mun. Călărași/ VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

 Rovana Plumb, cea care deschide lista candidaților PSD pentru europarlamentare dar și doamna Gabriela Zoană, europarlamentar PSD și candidat pentru un nou mandat au vizitat 3 fabrici de confecții din mun. Călărași: fabrica Speranța Tex, fabrica Alex Design și fabrica Mariano Tex. Aici invitații s-au întâlnit și au discutat cu angajații, majoritatea femei, despre ceea ce presupune un mandat de europarlamentar, dar și despre posibilitățile pe care le are un eurodeputat în a ajuta pe români din poziția pe care o deține la Bruxelles.

La vizita candidaților la alegerile europarlamentare a participat și domnul Marius Adrian Madăr, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Invitații au ajuns în prima parte a zilei la sediul Organizației PSD Călărași, unde au fost primiți de președintele organizației, Iulian Iacomi, și de președintele executiv al organizației, doamna senator Roxana Natalia Pațurcă, cea care reprezintă la rândul ei Călărașiul pe lista candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare.

În cadrul vizitelor  s-au discutat despre măsurile luate de Partidul Social Democrat pentru mame, copii și familie, așa cum este de exemplu creșterea stimulentului pentru revenire la locul de muncă înainte de terminarea perioadei de îngrijire a copilului, de la 500 la 600 de lei. Cu toții au fost de acord că astfel de măsuri reprezintă un important pas înainte pentru încurajarea natalității la nivel național și pentru protejarea familiei.

  • Material realizat la comanda PSD 
  • de către Pîrloagă Marian Dorin la 16.05.2019
  • CMF 41190008