PSD Călărași a participat la mitingul electoral din Târgoviște

You must need to login..!

Embed Code

Astazi 19 mai 2019 un grup numeros de sustinatori si membrii ai Organizatiei Judetene a PSD Calarasi de aproximativ 2000 de participanti au participat la un miting de amploare ce a avut loc in localitatea Targoviste judetul Dambovita pentru sustinerea candidatilor PSD la Alegerile Europarlamentare ce se vor desfasura in data de 26.05.2019.

Viziunea Partidului Social Democrat de politici publice pleacă de la premisa construirii unei societăți echilibrate, bazate pe principii incluzive. Mesajul pe care Presedintele partidului Liviu Dragnea este aceea ca in perioada imediat urmatoare va fi una în care vom miza pe creșterea investițiilor, atât cele finanțate din buget sau prin accelerarea absorbției de fonduri europene, cât și prin stimularea investițiilor private. Consolidarea macroeconomică se va putea realiza printr-o combinație de politici fiscal-bugetar-monetare astfel încât, pe fondul păstrării echilibrelor macroeconomice, să putem crește nivelul de bunăstare al românilor. Dar asta numai daca exista concordie națională așa cum spunea în alocuțiune Liviu Dragnea, societatea să nu mai fie divizată de către un Președinte ce nu face nimic altceva decât să instige românii uni împotriva altora. Un Președinte care în persoana lui Iohanis are nu urmărește interesul național ci doar unul personal și de grup

Prin politici publice dinamice sa avem fundamentarea unei creșteri economice inteligente, sustenabile și incluzive, de natură a furniza premisele consolidării unui stat puternic, proactiv și a unei societăți echilibrate.
Delegatia numeroasa din toate localitatile judetului Calarasi a fost condusa de catre presedintele Iulian Iacomi pentru a da inca o data un puternic mesaj de unitate si concordie politica ce are ca drept tinta castigarea imediatelor alegeri europarlamentare si a tuturor bataliilor politice viitoare ce au ca principal fundament cresterea nivelului de viata al al calarasenilor, o mai buna interactiune cu administratia publica locala pentru ca acestia sa se simta cu adevarat reprezentati.

CMF 41190008