Produsele ALDIS, căutate de călărășeni la Târgul de Toamnă 2022 – Călărași. Iată de ce…

You must need to login..!

Embed Code

Și în acest an, ALDIS oferă călărășenilor care au vizitat Târgul de Toamnă din Călărași, produse de calitate la prețuri mici. Firmele călărășene se aprovizionează preponderent de la ALDIS, pentru că an de an produsele preparate din carne i-au atras pe oameni prin diversitate, prețuri accesibile și produse de cea mai bună calitate. Pe cele 4 linii mari de producție ale fabricii Aldis din Călărași sunt pregătite atent cele mai diversificate produse de carne proaspătă, produse fiert afumate, produse crud uscate cu mucegai nobil și produse semipreparate proaspete și congelate.
Pentru aceasta Aldis foloseste in procesul de productie utilaje de productie germană, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa, ceea ce determina pastrarea pozitiei de top in piata in care activeaza. Nu este ușor ca fabrica de la Călărași să se păstreze pe pozitia de producator de top intr-o piata concurentiala, firma Aldis importând continuu know-how de la specialisti de top din UE, cum ar fi Olanda, Spania, Franta. Comercianții și micii producători de produse din carne din mun. Călărași evaluează la superlativ activitatea Companiei Aldis, amintind de eforturile familiei Naghi la dezvoltarea municipiului.
ALDIS continuă realizarea de produse de calitate obținute în condiții de deplină siguranță alimentară pentru îndeplinirea în totalitate a cerințelor clienților, în vederea atingerii satisfacției acestora. Amprenta seriozității se regăsește în toate activitățile companiei, în felul în care își respectă clienții și partenerii și în activitatea fiecărui angajat. Prezența mezelurilor produse în Călărași la fabrica ALDIS pe diferite piețe asigură respectarea normelor specifice sociale, organizaționale și etice.