PRO România, organizația jud. Călărași prezintă candidatul pentru funcția de primar la Primăria Ileana. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 3 feb. 2020 la sediul PRO România Călărași a fost prezentat Răzvan Banu, candidat la funcția de primar a Primăriei Ileana. Acesta  a prezentat faptul că a identificat 24 de proiecte pentru com Ileana și localitățile aparținătoare, cum ar fi cele destinate infrastructurii, din domeniul social, al reabilitării unor Instituții, efectuarea gratuită a cadastrului funciar dar și alte proiecte destinate îmbunătățirii calității vieții.

Răzvan Meseșeanu l-a prezentat pe noul coleg, chestor (rez.) Gabi Șișman și căruia i-a dat cuvântul pentru a prezenta câteva proiecte utile pentru Călărași, despre acesta a afirmat că nu au fost primite cu receptivitate la alte partide. Conferința de presă a fost încheiată de Virgil Dumbravă care a subliniat rolul formator al generațiilor în vârstă în promovarea tinerilor pentru ca aceștia sunt mai responsabili și pot să construiască un viitor mai bun. Conferința a fost marcată de întrebări la care Răzvan Meseșeanu a răspuns.   

Răzvan Banu

„În acest moment nu pot dezvălui numele celor care fac parte din echipa mea întrucât oamenii au fost abordaţi de persoane din echipa domnului Cornel (n.r. Corneliu Alexandru, primarul com. Ileana) spunându-le să înceteze, să nu mai dea like-uri postărilor mele pe Facebook. Domnul Cornel a abordat-o chiar şi pe mama mea, profesoară, ca să-mi spună să nu mai candidez. De ce să nu candidez? Vreau să acord cetăţenilor din comună o şansă ca să aleagă pe cineva „din exterior”, care nu are absolut nicio legătură şi care să demonstreze că se poate. Eu atât vreau: o singură şansă iar după 4 ani cetăţenii să mă judece. Să spun ei atunci dacă mai merit sau nu un alt mandat! N-am de gând să merg prin baruri şi să dau câte o bere, suc sau ceai numănui. Nu mă interesează. Dacă omul conştientizează că e spre binele lui, că are o variantă reală, atunci să profite de ea. Altfel, nu!”