PRO ROMÂNIA Călărași propune acordarea titlului de cetățean de onoare al județului lui Sorinel Vrăjitoru și Răducu Filipescu. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

2022 a fost pentru consilierii locali și județeni ai PRO ROMÂNIA un an de multă muncă. I-am regăsit pe aceștia implicați în multe interpelări privind rezolvarea unor probleme locale cum ar fi gestionarea deșeurilor, reducerea prețului apei, corecta cheltuire a banilor publici dar și pentru buna funcționare a unor instituții ori derularea unor proiecte. Dorința consilierilor județeni s-a îndreptat către deplasarea la fața locului, acolo unde s-au semnalat probleme privind aspecte negative. Fie că a fost vorba de efectele pandemiei, blocarea lucrărilor la un pod, disfuncțiuni la un spital sau la o instituție din subordinea Consiliului Județean – consilierii PRO ROMÂNIA s-au implicat PRO ACTIV.
Privind factorul de echilibru, PRO ROMÂNIA Călărași a arătat că acesta trebuie să se regăsească și în aprecierea pe care un partid o dau oamenilor cu merite deosebite în dezvoltarea județului. Asftel, consilierul Virgil Dumbravă a arătat că formațiunea sa propune ca cetățeni de onoare ai județului pe Sorinel Vrăjitoru / PSD. Este vorba de un om care și-a dedicat activitatea pentru ca călărășenii să se poată bucura de reducerea vârstei de pensionare din cauza factorilor poluatori la care au fost supuși. Un alt merit este acela de dezvoltare a infrastructurii județului prin obținerea finanțării în 2019 – necesară construirii pasajului peste trecerea la nivel cu calea ferată de la Drajna. 
Cea de a doua propunere a PRO ROMÂNIA pentru acordarea titlului de cetățean de onoare al județului se referă la George Răducu Filipescu. Aceasta pentru că în calitatea de președinte al Consiliului Județean Călărași a adus în mandatele sale, la fel ca toți cei care au ocupat această funcție, cum ar fi și fostul președinte Mihai Arbagic – dezvoltarea județului nostru, a arătat consilierul județean Virgil Dumbravă. Din punctul de vedere al nostru toți cei care au fost președinți ai Consiliului Județean merită această onoare. Acesta a indicat contribuțiile lui George Răducu Filipescu  la dezvoltarea infrastructurii rutiere.
Privind evaluarea activităților întreprinse de consilieri acolo, pe teren unde era nevoie de informarea corectă pentru coordonarea unor lucrări la un pod, la o instituție sau un spital, ori la un drum aflat în construcție, consilierul județean Răzvan Meseșeanu a apreciat că va urma să facă și un astfel de evaluare la momentul oportun, după Sărbătorile de iarnă. PRO România Călărași vor expune proiectele de viitor pentru Călărași. Vom spune ceea ce avem de spus. Vom aprecia sau critica după caz proiectele propuse și vom contribui și noi la dezvoltarea județului cu proiectele noastre. 
Ținând cont că pentru români va urma o perioadă destul de grea, mesajul PRO ROMÂNIA este acela de a avea încredere, de a avea credința în Dumnezeu pentru a trece cu bine această perioadă. Virgil Dumbravă a dat speranța că anul viitor va fi mai bine. Răzvan Meseșeanu a făcut referința la versurile: Luați-vă în brațe copiii, ca pe strategice arme – dorind celor care urmăresc materialul video să își ia în brațe copiii, familia, părinții, bunicii…și să privească viitorul cu mai multă speranță. SĂRBĂTORI CU BINE!  SĂNĂTATE MULTĂ!