Primarul Marius Dulce, parlamentarii social democrați, președintele Vasile Iliuță și ministrul Diasporei au fost aplaudați de Zilele Diasporei. VIDEO.

You must need to login..!

Embed Code

Virgil Diaconu este social democratul care a deschis calea spectacolelor destinate diasporei. A făcut asta din inimă, din suflet, cu multă pasiune și după ce s-a documentat atent ca manifestarea să placă călărășenilor din Diaspora veniți acasă în concedii. Pe atunci nu era ca subprefect ci  manager al CJCC. Ne aducem aminte cu plăcere în urmă cu câțiva ani când acesta a adus la Călărași artiști renumiți  din Pitești, maneliști care au încântat pe românii din diaspora veniți acasă în concediu. A urmat Georgiana Teodorescu să preia și să continue lucrurile bune începute de Virgil Diaconu. Ediția a doua a Zilelor Diasporei a umplut efectiv piața Prefecturii. Descoperim în Georgiana Teodorescu managerul caracterizat prin profesionalism. Un om exigent, pentru care activitatea culturală necesită multă dăruire.

 

 

Primarul Marius Dulce a depus eforturi pentru o foarte bună organizare atât pentru spectacol cât și pentru un comerț civilizat de care să se bucure și călărășenii și comercianții… Se poate afirma că aceștia sunt pe deplin mulțumiți, terasele fiind pline iar cozile celor care așteaptă să servească produse preparate din carne demonstrând că cei din diaspora sunt alături de comercianții călărășeni, așa cum o demonstrează și primarul Marius Dulce.
Activitatea administrației publice locale nu este ușoară ne spune primarul Marius Dulce. O bună desfășurare a astfel de manifestări presupune atenție la detalii. Important este cum am organizat activitățile de îndrumare a traficului auto, cum coordonăm activitățile de salubritate, iluminatul și toate utilitățile. Evenimentul se suprapune cu Ziua Marinei. Vrem ca acestea să aducă satisfacție și nu disconfort călărășenilor…a spus preocupat primarul mun. Călărași. 

 VIDEO

Manifestarea este un succes al CJCC și al Consiliului Județean Călărași care a reunit ansambluri de copii, maneliști într-un spectacol apreciat de călărășeni. Diversitatea de activități culturale nu a fost ușor de asigurat de CJCC, aceasta presupunând analiza atentă a dorințelor publicului călărășean în raport cu Zilele Diasporei.

 VIDEO

Social Democrații călărășeni au fost aplaudați la scenă deschisă de mii de spectatori înghesuiți să se bucure de spectacolul gândit de Vasile Iliuță pentru ei. Nu numai spectacolul este important. Vrem ca românii, călărășenii noștri să vină acasă și să fie respectați ca afară a spus Iliuță indicând programele guvernului unde PSD vrea să aducă pe români în țara lor, locul unde trebuie tratați cu respect.

 VIDEO

Programele guvernului au fost descrise de Vasile Cârciu, ministru al românilor de pretutindeni. El trăiește și în Franța dar România este țara lui de suflet, așa cum estepentru toți românii. Manifestarea organizată decent a adunat mii de călărășeni iar CJCC invită ca mâine duminică și luni de Ziua Marinei pe toți care doresc să se bucure de un eveniment unic, organizat cu inima, cu sufletul – așa cum PSD se pricepe să o facă…