Primarul Marius Dulce și S.C. BRAI – CATA fac apel pentru respectarea curățeniei în municipiu – VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Urmare a preluării de către SPCTAFL a parcului Victoria și terenurilor de sport componentă a acestuia, primarul Marius Dulce a dorit să facă un apel către călărășenii care au obiceiul să arunce resturile ambalajelor, sticlelor, țigaretelor ori să distrugă mobilierul stradal și să nu respecte regulile de conviețuire socială. El a avertizat că Poliția locală va fi aspră și va aplica sancțiuni maxime celor care sfidează aceste reguli.
Primarul Marius Dulce face un apel la cetățeni pentru a menține curățenia pe spațiile verzi. El indică resturile de la alimente, ambalaje, semințe, țigări și cutii pentru băuturile răcoritoare aruncate pe spațiile verzi. A cerut suplimentarea coșurilor de gunoi, suplimentarea serviciilor de salubrizare dar și intervenția operativă a Poliției locale pentru sancționarea celor care sfidează regulile de conviețuire socială.
Trebuie menționat că echipele BRAI – CATA Călărași acționează zilnic, inclusiv în week – end pentru a salubriza zonele de parcuri, promenadă, și cele adiacente locurilor de joacă, terenurilor de sport din mun. Călărași. În prezent primarul Marius Dulce este interesat în achiziționarea de echipamente tip aspirator și turbosuflante pentru strângerea deșeurilor de foioase și ambalaje din spații înguste / unde sunt staționate autovehicule. Nu este suficientă intervenția noastră zilnică – arată directorul sucursalei Biar – Cata Călărași ing. Bancu Petre. Este necesară o acțiune de civilizare, de responsabilizare a cetățenilor, unii sfidând regulile de conviețuire socială și aruncând pe spațiile publice ceea ce vor. Îi rugăm respectuos să înșeleagă că pentru a avea un oraș frumos, curat este nevoie și de dumnealor, să contribuie cu un minim efort pentru a depozita ambalajele de la alimente sau rîcoritoare în coșurile de gunoi montate de primăria Călărași – a încheiat directorul BRAI – CATA.